19.7 C
Budapest
2022. május 28., szombat
Magyar Jelen
Bűnügy

Kábítószer-termesztőt fogtak el Szegeden

A szegedi rendőrök elfogtak egy helybeli férfit, akinek lakásában 68 tő marihuána egyedet, illetve csaknem másfél kilogramm növényi törmeléket foglaltak le.

A rendőrök 2021. május 20-án tartottak kutatást a férfi lakóhelyén, a belvárosban – tette közzé a police.hu

Mint írják,

a lakás egyik szobájában különböző fejlődési szakaszban lévő – összesen 68 darab – kendergyanús növény mellett, két termesztő sátrat, illetve az egyedek gondozásához szükséges eszközöket találtak.

A szemle keretében továbbá egy nejlonzacskóba és egy papírzsákba csomagolva, összesen 1489 gramm cannabis levél, valamint növényi törmelék került elő.

A rendőrök a férfit elfogták, előállították és gyanúsítottként hallgatták ki, ellene termesztéssel, tartással elkövetett kábítószer birtoklása bűntett megalapozott gyanúja miatt indult eljárás a Szegedi Rendőrkapitányságon.

A nyomozók őrizetbe vették, majd az illetékes ügyészségen kezdeményezték letartóztatását is.

(Fotó: police.hu)

További híreink

Részegen balesetezett, még drogot is találtak nála

Kemény János

Jelentős kárt okozó csalás és közokirat-hamisítás miatt ítélt el négy férfit a bíróság

Irányi Dániel

Kikapták egy nő kezéből telefonját, majd elmenekültek

Irányi Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen