21.1 C
Budapest
2022. július 7., csütörtök
Magyar Jelen
Belföld Hírek Humor Kiemelt

Kampányhajrá- Győzike belépett a Fideszbe

A nagy igazolás Budai Gyula nevéhez fűződik, akitől Győzike megkapta a tagfelvételéhez szükséges aláírást, így az RTL korábbi kultúrbűnözője mától hivatalosan is a Fidesz értelmiségi holdudvarát(?) erősíti. 

Budai Gyula az aktust a külügyminisztérium épületébe szervezte, aminek papíron egy pártfüggetlen helynek kellene lennie, de ez már tényleg apróság ahhoz az ízléstelenséghez képest, ahogyan Győzike rajoskodott a legutóbbi Békemeneten- az első sorban.

Azt nem lehet tudni, hogy a korábban adócsalás miatt elővett Győzike a “keresztény-konzervatív” Fidesz első sorában Völner Pált, Szájer Józsefet, vagy a következő parlamentből már kimaradó Farkas Flóriánt helyettesíti-e.

Az újdonsült frigyről maga Gáspár is lelkendezve számolt be:

További híreink

Drasztikusan megnőtt a rendbontások száma a vonatokon

Faragó Dániel

Szabadon engedte a bíróság az egyik Deák téri támadót

Irányi Dániel

A Facebook mostantól megjelöli a szabályzatát sértő hírértékű tartalmakat

Dunai Tibor

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen