33.6 C
Budapest
2022. augusztus 15., hétfő
Magyar Jelen
BelföldKiemelt

Káromkodás miatt bepanaszoltak egy életmentést végző mentőtisztet

Bepanaszolták az egyik munkáját végző mentőtisztet, amiért káromkodott egyet, miközben megpróbált újraéleszteni egy 50 év körüli férfit, akinek leállt a szíve – derül ki az Országos Mentőszolgálat Facebook-bejegyzéséből.

Különös panasz érkezett a mentőkhöz. Bajtársaink szeme láttára állt meg a szíve annak az 50 év körüli férfinek, akit már éppen mellkasi panaszai miatt vizsgáltak egy fővárosi közterületen múlt héten – írja Facebook-oldalán az OMSZ. Hozzátették:

Az életmentők azonnal megkezdték az újraélesztést, ami alatt a beteg keringése többször beindult, majd ismét összeomlott. Eközben káromkodott véletlenül aggodalmában fiatal mentőtiszt bajtársnőnk

A bejegyzésből az is kiderül, hogy a Kádár-nosztalgiában éldegélő notórius feljelentő – vagy, ahogy a mentősök hívták, “egyik szemtanú” – több oldalas panaszlevélben kifogásolta a mentőstiszt magatartását. Röviden az egyetlen kicsúszó “Ó, baszd meg”-et.

Az érintettek meghallgatása után az orvosigazgató írásban kért elnézést “a mentés hevében elhangzott átkozódás” miatt, majd szakmai dicséretben részesítette a mentőegységet, amiért az elhúzódó újraélesztés után végül stabil állapotban szállíthatták kórházba a beteget. Mielőbbi felépülést kívánunk, az életmentésben résztvevőknek gratulálunk!

– zárul az írás.

Kiemelt képünk illusztráció

Kapcsolódó:

Feljelentették a mentősöket, amiért megálltak ebédet venni

További híreink

Kiraboltak egy bankot Pécsett szájmaszkban

Dunai Tibor

Az I. kerület is beállt a szivárványos sorba

Gabay Dorka

Óvodásoknak is szállított romlott, sokszor kukacos húst egy Hajdú-Bihar megyei vágóhíd

Irányi Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben