8.6 C
Budapest
2021. október 23., szombat
Magyar Jelen
Belföld Hírek Kiemelt

„Kártevő gondok? Van megoldás!”

„Kártevő gondok? Van megoldás!” – ismeretlenek többek között ilyen felirattal ellátott, Niedermüller Pétert rágcsálóként ábrázoló szórólapokat helyeztek el csütörtök reggelre a fővárosi Blaha Lujza téren. 

Az eset kiváltó oka, hogy a gyurcsányista politikus korábban azt állította:

„Hogyha megnézzük azt, hogy mi marad, ha lehántod ezeket a gyűlöletvalamiket, ugye fölsoroltuk: a nem magyarok, a mások, a migránsok, a romák, a nem tudom én, mik, akkor ott marad egy rémisztő képződmény középen: ezek a fehér, keresztény, heteroszexuális férfiak – meg azért nők is vannak közöttük. Ez a családelképzelés. Ez azért borzalmas, mert ha megnézzük, hogy a világon mindenütt az úgynevezett fehér nacionalisták miből állnak össze: ebből – mondom csöndesen nektek.”

A gondolatai kapcsán kirobbanó botrány hatására sem kért bocsánatot, de pártja, a Demokratikus Koalíció elnöksége sem talált kifogásolnivalót az elhangzottakban, megvédték őt.

További híreink

Újból van egy Fittipaldi a Forma-1-be

Dunai Tibor

A Mi Hazánk a korlátozó intézkedések részbeni feloldását követeli!

Varga Lilla

Dúró Dóra az újabb Facebook-cenzúráról beszélt

Kemény János

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen