21.6 C
Budapest
2022. május 25., szerda
Magyar Jelen
Belföld

Kásler Miklós felkeresi az ellátórendszer legmegterheltebb egységeit

Az emberi erőforrások minisztere felkeresi az egészségügyi ellátórendszer legmegterheltebb egységeit.

Kásler Miklós a Facebook-oldalára feltöltött videóban azt mondta: az egészségügyi ellátórendszer legnagyobb megterhelésnek kitett egységeit és a frontvonalban helytálló egészségügyi dolgozókat keresi fel. Látogatásának célja, hogy a koronavírus-járvánnyal szembeni egészségügyi védekezés legkritikusabb időszakában közvetlen tapasztalatokat szerezzen.

Az Országos Korányi Pulmonológiai Intézetben tett látogatásának tapasztalatai alapján a miniszter közölte: a dolgozók odaadása “az egy éve tartó folyamatos küzdelem” ellenére változatlan maradt, az oltások beadása pedig rendben folyik.

Az intézetben dolgozók sok gyógyulásról számoltak be neki, egy fiatal férfi például 102 napos lélegeztetés után gyógyult meg. Megérintette ez a találkozás, hiszen látott “egy ifjút életre kelni” – fogalmazott.

Látta régi kollégáit fáradtan és elégedetten, és látta a jól felszerelt intenzív osztályt, amelyet közösen teremtettek meg

– fűzte hozzá.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

(MTI-fotó:ujpestihirmondo.hu)

További híreink

Országos tisztifőorvos: új szakaszába ért a járvány

Szabó Norbert

Balliberális újságíró: jövök-megyek az országban és a Mi Hazánknak jóval magasabb támogatottságot érzékelek

Faragó Dániel

Négymillió oltott esetében sem engedhető meg a diszkrimináció

Faragó Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen