1.1 C
Budapest
2022. november 29., kedd
Magyar Jelen
BelföldKiemelt

Kásler szerint a Mi Hazánk álláspontja “badarság” a gyerekek oltását illetően

Magyarországon is fel kell készülni a negyedik hullámra és meg kell tenni minden olyan intézkedést, amit ebben a helyzetben lehet azért, hogy védjük az emberek egészségét és életét – mondta az emberi erőforrások minisztere az Életközelben videósorozat eheti részében. Kásler Miklós a 60 év fölött be nem oltottak kapcsán azt mondta, hogy személy szerint fogják megkeresni az orvosaik őket, és megpróbálják velük megértetni, hogy a saját életük érdekében vállalják az oltást – írja a 168 óra.

Kásler arra is reagált, hogy a Mi Hazánk elutasítja a gyerekek beoltását, mert az oltások hosszútávú hatása még mindig ismeretlen és veszélyesebb a legkisebbekre nézve, mint maga a vírus.

Kásler a vakcinákat dícsérte, a Mi Hazánk álláspontjára pedig azt mondta,

“hogy ez teljesen badarság.”

Kásler úgy látja, hogy a vakcinák a fertőzés lehetőségét 80%-ban megelőzték. A Pfizer 84%-kal, a Moderna 88%-kal, az AstraZeneca 73%-kal, Sinopharm 73%-kal, Szputnyik 88%-kal – részletezte.

A harmadik oltásról, az EMMI minisztere azt is kijelentette még, hogy nem vagyunk világelsők, Kanadában már például zajlik, az ország a világ legjobb egészségügyi rendszerével rendelkezik. A szakma azokat az oltásokat preferálja, amelyek különböznek az első kettőtől.

További híreink

Nyugat-Európában ma már teljesen általánosak a brüsszelihez hasonló zavargások

Horváth Tamás

Hollandia is “megünnepelte” a marokkói csapat győzelmét (videó)

Irányi Dániel

Schiffer András: Igazságot az engedetleneknek!

Irányi Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben