7.1 C
Budapest
2021. december 2., csütörtök
Magyar Jelen
Kiemelt

Kecskeméten a kereszténység mögé bújva provokál a meleglobbi

Elindult a jelentkezés a kecskeméti Mozaik-csoportba.

 

Hogy mi is az a Mozaik-csoport? 

Mint írják a Mozaik Közösség, egy befogadó ökumenikus keresztény közösség, melyhez eddig főleg a fővárosban volt lehetőség csatlakozni.
Nagy örömünkre szolgál, hogy Kecskeméten is üdvözölhetjük őket.
Csoportjukba várnak minden hívő LMBTQ+ embert, és minden olyan elfogadó szemléletű keresztényt, aki szeretné hitét egy biztonságos közegben megélni.
Az örömteli felhívást a helyi LMBTQ brigád is közzétette.
A szervezet honlapján egyébként további érdekességeket is találni. Jóllehet keresztény közösségként hirdetik magukat, de természetesen minden vallásút, neműt, korút és szexuális irányultságút várnak hosszú, tömött soraikba.
Oldalukról természetesen nem hiányozhat a Meseország Mindenkié c. mesekönyv promócióa sem. A szervezet arról nem ad tájékoztatást, hogy óvodás korú gyerekek érzékenyítése, miért tekinthető keresztényi cselekedetnek.
Bemutatkozásukból kiderül még, hogy
olyanok vagyunk, mint egy mozaik: ahol a számtalan különböző, pici, színes részletből áll össze egyetlen, nagy kép. Hasonlóan áll össze tagjainkból a közösség egésze.
Arról nem szólnak a hírek, hogy a kecskeméti városvezetés, hogyan viszonyul ehhez az új közösséghez, miként egyelőre az is titok, hogy milyen városi erőforrásokat fognak felajánlani ehhez a hiánypótló tevékenységhez.

További híreink

Helyiek zavarták el az Antifát a városukból (videóval)

Irányi Dániel

Több ezren vonultak utcára az oltás kötelezővé tétele ellen Görögországban

Irányi Dániel

Toroczkai László – Nemzeti összefogást Koncsek Dávidért! (videó)

Faragó Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben