4.5 C
Budapest
2022. november 27., vasárnap
Magyar Jelen
BelföldHírekSport

Kecskeméten szenvedte el első vereségét a listavezető

A labdarúgó NB1 9. fordulójában az újonc Kecskemét 10 magyarral a kezdőjében győzte le hazai pályán a légiósokkal felálló bajnoki címvédőt.

A Széktói stadion teljesen megtelt, igaz a kapacitás mindösszesen 2500 nézőre terjedt ki. A bajnokcsapatot ennek ellenére parázs hangulat fogadta, a ria-ria Hungária rigmus többször felcsendült, a fentebb leírtak miatt pedig az sem volt kérdés, hogy melyik együttest buzdították a közismert szlogennel.

A pályaválasztó agresszív játékának eredményeképpen a lilák már az első játékrészben kétgólos előnyre tettek szert Nagy Krisztián találatainak köszönhetően.

A második félidőben a vendégek magasabb fokozatba kapcsoltak és a saját kapujuk elé szegezték KTE-t. Csercseszov mester jónéhány cseréje felpörgette ugyan a Fradit, de a Bács-Kiskun megyei alakulat hősiesen védekezett helyenként veszélyes ellentámadásokat vezetve.

A 70. percben kisebb lökdösődés miatt megállt a játék. A folytatásban a mérkőzés képe változatlan maradt, a ferencvárosi Adama Traoré 80. percben bemutatott parádés szólója után leadott lövést a hazaiak hálóőre Varga Bence magabiztosan hárította.

A kecskeméti kapu ezután már érintetlen maradt, a végeredmény:

Kecskemét – Ferencváros 2:0

A regnáló bajnoknak ezzel a vereséggel a pontvadászat kezdete óta tartó 6 meccses győzelmi sorozata ért véget a Hírös Városban. A zöldfehér együttes ennek ellenére továbbra is meggyőzően vezeti a bajnokságot, míg a frissen feljutó Kecskemét a második helyen áll.

(fotó:NSO)

 

 

További híreink

Hat emberrel végzett a Walmart menedzsere, mert “a Sátán azt mondta neki”

Irányi Dániel

Ukrajnából jelentkezik Novák Katalin: személyesen Zelenszkij meghívására érkezett

Irányi Dániel

Hamupipőke visszatér a filmvászonra, bár nem egészen úgy, ahogy emlékeztünk rá

Irányi Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben