2022. január 23., vasárnap
Magyar Jelen
Bűnügy Kiemelt

Kellett az autója, hát összeverték a slusszkulcsért

Saját házában verte össze két férfi az egyik közös ismerősüket, aki nem akarta odaadni nekik a slusszkulcsát, pedig elsőre szépen kérték. 

Jármű önkényes elvétele bűntett és súlyos testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folyt büntetőeljárás egy 30 éves kiskunfélegyházai és egy 34 éves budajenői lakossal szemben a Balatonfüredi Rendőrkapitányságon.

Az eljárás adatai alapján a két férfi 2020. február 23-án, este megjelent egyik ismerősük csopaki házánál. Ezután bementek az ingatlanba, és követelték a férfitól, hogy adja oda nekik az autóját. Miután a kérésnek nem tett eleget, a két elkövető bántalmazta őt, melynek következtében súlyos sérüléseket szenvedett.

A sértett ezt követően átadta nekik a slusszkulcsot, majd a két férfi a járművel távozott a helyszínről. A bejelentést követően a rendőrök rövid időn belül, még aznap Balatonalmádiban elfogták a tetteseket, majd előállították, és őrizetbe vételük mellett gyanúsítottként kihallgatták őket.

A Balatonfüredi Rendőrkapitányság a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az ügyben keletkezett iratokat átadta az ügyészségnek.

(police.hu)

További híreink

10 percen belül hárman léptek ki a Jobbik-frakcióból

Dunai Tibor

Megújul a Facebook hírfolyama: a jövőben még jobban elrejtik majd az érdemleges tartalmakat

Irányi Dániel

Kormánybiztosként tér vissza a kegyvesztett Stumpf István

Gabay Dorka

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen