31.3 C
Budapest
2022. augusztus 14., vasárnap
Magyar Jelen
HírekKülföld

Késes támadás Franciaországban

Muszlim támadó volt…

Terrorgyanús támadás történt Párizs közelében, négy embert megkéseltek. A rendőrség lelőtte a támadót, akin robbanómellény is volt – ezt írta a BBC. A Le Figaro úgy tudja, hogy nem volt rajta robbanómellény, viszont a gyilkos közelében rengeteg robbanóanyagot találtak. Az előzetes hírek szerint egy, más hírek szerint két ember meghalt. A Les Valeurs Actuelles (VA) szerint muszlim öltözetet, djellabát viselt a gyilkos, és Allah akbart rikácsolt, amikor ölt.

A késes támadás a Párizstól hét kilométerre délre fekvő Villejuif településen történt nem sokkal délután kettő óra után pénteken. A rendőrség üldözőbe vette a támadót, és a közelben lelőtte.

A Le Parisien francia lap szerint véletlenszerűen késelte meg az embereket a támadó, aki elől többen el tudtak menekülni. A lap információi szerint a halott áldozat egy férfi, aki a testével védte a feleségét, ugyanis a nőt akarta megszúrni a gyilkos.

 

További híreink

Kínai külügyminiszter: Pekingnek és Washingtonnak el kell kerülnie egy újabb hidegháborút

Kemény János

Ilyen volt a Mi Hazánk megemlékezése (videó)

Faragó Dániel

A liberalizmus gyilkos járvány-mérlege

Joó György

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben