0.3 C
Budapest
2022. január 18., kedd
Magyar Jelen
Bűnügy

Késsel akart elégtételt venni, amiért alulmaradt egy általa provokált verekedéstben

Részegen ordibált a Vörösmarty utcában, mert elhagyta a telefonját, majd kötekedni kezdett egy másik férfival. Ezzel hívta fel magára a figyelmet az az esztergomi férfi, akit miután leterítettek az utcán, késsel akart bosszút állni – írja közleményében a Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség.

Az ittas férfi akkor került “idegállapotba”, amikor nem találta a telefonját. Ezért nemes egyszerűséggel fellökött egy férfit az utcán. Egy járókelő próbálta lenyugtatni a dühöngő férfit, mire az letépte a pólóját, és verekedést provokált. Az ittas férfi azonban alulmaradt, ezt pedig meg akarta bosszulni.

Hazament egy 12 cm pengehosszúságú késért, majd visszatért a Vörösmarty utcába.

Mivel azonban az őt legyőző férfi nem várt rá, ezért a járókelőknek hadonászott a késsel, majd betért egy közeli bárba.

Az ügyészség szerint a visszaeső férfi 1 év börtönbüntetésre és 1 év közügyektől eltiltásra számíthat, még akkor is, ha beismeri a bűncselekményt.

Képünk illusztráció

További híreink

Lakótársára támadt egy vecsési férfi

Gabay Dorka

Nika, se perimeno

Faragó Dániel

Pszichoaktív anyaggal kereskedőket fogtak el Heves megyében (videó+galéria)

Dunai Tibor

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen