3 C
Budapest
2022. december 1., csütörtök
Magyar Jelen
BelföldHírekHumorKiemelt

Készen vagyunk: Jakab feljelenti saját bizalmasát

Saját farkába  szövetségesébe és párttársába harap Jakab Péter, aki önmaga számol be arról, hogy feljelenti a szerinte ellene szervezkedő Potocskáné Kőrösi Anitát. 

Rendőrségi ügyből így párhuzamosan már több is fut a Jobbikon belül, hiszen a szexuális erőszak kísérlete következtében kirobbant ügy nemhogy megoldódott és elcsitult volna, hanem napról napra újabb részletek látnak napvilágot, miközben a támadót még párton belül sem vonták felelősségre.

A mostani feljelentés közvetlen előzménye, hogy a Jobbik elnökségi tagjai a Jakabhoz hű Molnár Enikőt kitiltották az elnökségi ülésekről és megfosztották a különleges jogosultságaitól, amelyekkel lényegében vezette a pártot. Korábban egyébként az azóta már kilépett Stummer János is utalt arra, hogy a Jobbik igazi vezetője nem is Jakab Péter.

A Jakab bizalmasi körét megnyirbáló elnökségi tagok hangadója Potocskáné lehetett, az elnök most a feljelentéssel nyílt frontot nyit a parlamenti küszöb alatt lévő pártban.

„Elnöki kötelességemnél fogva, őrködve a párt törvényes működése felett, feljelentést teszek hűtlen kezelés, illetve hanyag kezelés kísérlete miatt, egyúttal a párt etikai bizottságánál kezdeményezem Potocskáné Kőrösi Anita kizárását a Jobbikból” – írja Jakab.

Jakab Péter azt is leírja, hogy helyettese visszaélt a korábban tőle kapott bizalommal és olyan pénzügyi döntéseket hoz, amikhez nem lenne lehetősége nélküle, ráadásul még a párt stabilitását(?) is veszélyezteti ezekkel a költésekkel.

A Mi Hazánk alelnöke korábbi pártja helyzetét értékelvén megállapította, hogy azok akik most Jakab eltávolításán dolgoznak érdemi változást nem szeretnének, csupán logo -és mandátum-parazitaként élősködnének tovább az adófizetők pénzén.

“Beszédes, hogy hogyan kapott jogköröket egy kabinetfőnök. Jakab alkalmatlan az irányításra, ezért Molnár személyében egy olyan hölgy vette át a Jobbik vezetését, akinek az ambíciói magasabbak mint a képességei” -fogalmazott Apáti István.

További híreink

“Magyarország ne fizessen Ukrajnának!”

Kemény János

A Covid-oltások mellékhatásainak hosszútávú kockázatait vizsgálják a kutatók

Irányi Dániel

Vakcinákról és menekültkérdésről is megállapodtak a G20-ak

Magyar Jelen

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben