1.3 C
Budapest
2021. november 30., kedd
Magyar Jelen
Kiemelt

Két bálkirálynőt választottak egy progresszív iskolában

Az ohiói Kings High Schoolban mint minden évben, idén is bálkirályt és bálkirálynőt választottak a végzősök közül. 2021 azonban különleges abból a szempontból, hogy azonos nemű pár, Annie Wise és barátnője, Riley Loudermilk lettek a győztesek.

Fantasztikus volt. Sikítottunk az örömtől, folytak a könnyeink. A korona leesett a fejemről és össze is tört” –

mesélte Annie az NBC News-nak.

A két 18 éves lány fél éve ismerkedett meg egymással és az iskolakörzet történetében ők első azonos nemű pár, akik bálkirálynő és bálkirálynő

Akadtak azonban normális szülők, akik kevésbé voltak elragadtatva a mérföldkőtől. Egy szülői értekezleten többen felháborodásuknak adtak hangot.

Sajnálom, de én továbbra is úgy gondolom, hogy két nem van – férfi és nő. A hagyomány azt diktálná, hogy a királynőnek vaginája legyen, a királynak pedig pénisze és heréi. Pont!

– háborodott fel az egyik szülő.

Az iskolakörzet nem igazán foglalkozott az ilyen és ehhez hasonló kritikákkal, hanem elismerte a pár győzelmét és sok boldogságot kívánt nekik.

(humen nyomán)

További híreink

Török belügyminiszter: Eddig csaknem 118 ezer migráns hagyta el az országot az EU irányába

Szabó Norbert

Villamosmegállóban szült egy nő Budapesten

Szabó Norbert

Éljen a magyar szabadság! – a Mi Hazánk üzenete a nemzeti ünnepen

Szabó Norbert

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben