26.1 C
Budapest
2022. augusztus 10., szerda
Magyar Jelen
BelföldBűnügyHírek

Kétszer támadt gyerekre, most mégis visszaengedték a civil életbe a dabasi rémet

Hazaengedték azt a dabasi férfit, aki még 1995-ben meggyilkolt egy 12 éves gyereket. A támadó ekkor még csak 17 éves volt, részben ennek köszönhette, hogy már 2005-ben kiszabadulhatott.

Szabadulása után szinte azonnal megtámadott egy másik fiatalkorút, a város lakói pedig most azon értetlenkednek, hogy két ilyen támadás után hogyan lehet az, hogy visszaengedték a férfit a település vérkeringésébe.

A dabasiak most nem merik egyedül az utcára engedni a gyerekeket,

és elbeszélgettek velük arról, hogy mit csináljanak, ha bajba kerülnének. Az RTL Híradó egyik nézője lincshangulatról írt a gyilkos felbukkanása kapcsán. A városvezetés keddre hirdetett lakossági fórumot, ahol ott lesz a polgármester és a rendőrség is. A rendőrség annyit közölt, hogy amennyiben és ahol ez indokolt, megerősítő erőket is biztosítanak a bűncselekmények megelőzése és a lakosság szubjektív közbiztonság érzetének növelése érdekében.

(RTL nyomán)

További híreink

Átvonultak rajtunk a bolgárok és a románok múlt éjjel

Dunai Tibor

A magyar népesség egy nagyon jelentős része egyedül él

Kiss Albert

Új kis panda érkezett a Budapesti Állatkertbe

Szabó Norbert

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben