7.1 C
Budapest
2022. december 5., hétfő
Magyar Jelen
BűnügyHírek

Kézzel emelték fel az autót a rendőrök, hogy megmentsék az elgázolt kislányt

Autó alá szorult egy kislány Kiskunhalason, életét a Készenléti Rendőrség járőrei mentették meg azzal, hogy felemelve tartották a kocsit, amíg az odaérkező járókelők kihúzták a jármű alól a kislányt, akit egy ittas, jogosítvány nélkül közlekedő sofőr ütött el.

Péntek délután egy ittas, jogosítvány nélkül vezető sofőr elütött egy 13 éves biciklis kislányt Kiskunhalason. A baleset helyszínére kiérkezve a Készenléti Rendőrség két járőre mellett elszaladt a férfi, akit a rendőrök visszatartottak. Ekkor a balesetet okozó, úttesten álló autó alól segítségért kiáltó gyermekhangot hallottak. A rendőrök a kocsihoz sietve, annak hátsó kereke alá szorulva egy kislányt találtak – írja oldalán a rendőrség.

Mivel a gyermekre teljes súlyával ránehezedett a jármű, a két járőr az alváznál fogva felemelte az autót, a gyermeket azonban nem tudták kiemelni, ezért segítségért kiáltottak. Két gyalogos sietett a helyszínre, és a közreműködésükkel sikerült a lányt kihúzni a kocsi alól. A rendőrök mentőt és tűzoltót hívtak. A kiérkező mentők elmondták, hogy a gyermek életét a gyors rendőri segítségnyújtás mentette meg, és mivel a 13 éves lány súlyos sérüléseket szenvedett, kórházba szállították. A Készenléti Rendőrség járőrei a visszatartott férfit kihallgatták, és mivel a balesettel összefüggésben több bűncselekmény gyanúja is felmerült, átadták a Kiskunhalasi Rendőrkapitányság munkatársainak.

Forrás: hirado.hu, borítókép police.hu

További híreink

Alkoholt és metamfetamint is fogyasztott a kerekpárost halálra gázoló “fiatal”

Irányi Dániel

Ivott és a hatóságokat szidalmazta, mielőtt halálra gázolt egy rendőrt

Irányi Dániel

“Szóváltás” után, a rokonok segítségével vert össze egy kerékpárost

Irányi Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben