26.1 C
Budapest
2022. augusztus 19., péntek
Magyar Jelen
BelföldHírekVideó

Kilakoltatás előtt áll? – Itt kérhet jogi segítséget

A Völner-Schadl-Rogán botrány esetében még mindig jó kérdés, hogy vajon az ügy elején, a közepén vagy a végén járunk. Egyre több infirmáció szivárog ki, miközben a nyolcvanast zsebbe elsüllyesztő Völner még mindig szabadlábon van. 

A 24.hu arról ír, hogy a Központi Nyomozó Főügyészség újabb 4 ember hallgatott ki gyanusítottként. A nyomozóhatóság tájékoztatása szerint az egyikük szintén végrehajtó.

Értesülések alapján ez maga Schadl György felesése. A végrehajtói névjegyzékben szereplő változások arra utalnak, hogy Schadl-Baranyai már nem látja el a munkáját, egy másik végrehajtó vette át az állandó helyettesítését. De a feleség helyettesítette Schadl Györgyöt is Budaörsön, ám azt a pozíciót is egy újabb helyettes vette át a közelmúltban. Letartóztatásban továbbra is két személy van az ügy kapcsán, akik közül az egyik maga Schadl.

A többek között tartozásbehajtások és kilakoltatások végrehajtását végző Schadl-Baranyai és Társa Végrehajtói Iroda a 2017-es alapítása óta 2,5-szeresére növelte a bevételét és a nyereségét is.

Schadl Györgyöt novemberben tartóztatták le abban a bűnügyben, amibe belebukott a szintén gyanúsított igazságügyi államtitkár, Völner Pál is.

“A Mi Hazánk Mozgalom előre jelezte, hogy messze nem 8 gyanúsítottja lesz a végrehajtó botrányban! A Központi Nyomozó Főügyészség (KNYF), nyilatkozata szerint már 19 gyanúsítottja van a Völner–Schadl-ügynek, akik közül többen vallomást is tettek.
És nem is állunk itt meg! Aki cseppett is ismeri vagy nyilván már hallott Dr. Schadl Györgyről azt nem nehéz meggyőzni, hogy a kinevezések nem történhetettek szakmai vagy pusztán “jó baráti” viszony alapján. Illúzió mentesen kijelenthető, hogy nem más mozgathatta a szálakat csak a haszonszerzés, a pénz es nem a helyek tisztességes kiosztása !

A kormányig erő korrupcióból pedig nincs más lehetőség kimászni csak ha nonprofittá tesszük a végrehajtást! Ezt egyedül nem vihette végbe a vezetőség tudta nélkül a Magyar Bírósági Végrehajtói Karnál Schadl. Véget kell vetni a politikai összejátszasnak, a velejéig korrupt rendszernek. A végrehajtókon át a követeléskezelőkön keresztül a politikai szövevényeket meg kell szüntetni és a továbbiakban is ez a cél áll előttünk!” – Írja reagálva bejegyzésében Dr.Fiszter Zsuzsa, a Mi Hazánk hitelügyi szakpolitikusa.

Fiszter most egy felhívást is közzétett, amiből kiderül, hogy a Mi Hazánk milyen formában tud segítséget nyújtani a bajba jutott magyaroknak.

További híreink

A Magyar Honvédség tűzszerészei hatástalanították a Miskolcon talált légibombát

Varga Lilla

Macron egyszerűen elmenekült

Dunai Tibor

Jut a szociknak is bőven

Faragó Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben