11.5 C
Budapest
2021. szeptember 20., hétfő
Magyar Jelen
Hírek Kiemelt

Kilakoltatási dömping folyik, állítja a Búvár Kund akciócsoportjának vezetője

– Jelenleg is végrehajtási, kilakoltatási dömping folyik a bizonyítottan becsapott magyar családok ellen, akik deviza alapú hitelt vettek fel – jelentette ki Dr. Fiszter Zsuzsanna, a Mi Hazánk Mozgalom Búvár Kund akciócsoportjának vezetője, a párt választókerületi elnöke.

Szerinte a Fidesz családpolitikája, hogy “nem hagyunk senkit sem az útszélén” megbukott. A devizahitel károsultak irányába megtett eddigi intézkedések nem voltak elegendőek.
– Az érintettekre vonatkozóan a végrehajtások, kilakoltatások leállítását követeljük, illetve egy olyan megoldást, ami azonnali, teljes kártalanítást tenne lehetővé a károsultak számára! Külföldön ez működik, Magyarországon miért nem tud?
– fogalmazott.

További híreink

Béremelést követelnek a tűzoltók

Kemény János

Nagyon gyorsan nő a fertőzöttek és a halottak száma világszerte

Dunai Tibor

Emberére akadt Puzsér Róbert (videó)

Faragó Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen