13 C
Budapest
2022. szeptember 26., hétfő
Magyar Jelen
BelföldHírek

Kimetszenék Héjjas Ivánt a történelemből

A Raoul Wallenberg Egyesület megdöbbenéssel és értetlenül figyeli. hogy a kormányzat által itthon és külföldön folyamatosan említett antiszemitizmus elleni zéró tolerencia ellenére számos ettől eltérő kezdeményezés történik.

Héjjas Iván már sok volt nekik.

“Kitüntetések, tábla és szobor kezdeményezések, kiállítások/legutóbb Héjjas Iván tömeggyilkost mutatták be hősként/sorjáznak, olyan személyek vonatkozásában ,akik bizonyitottan antiszemita intézkedéseket, gondolatokat fogalmaztak meg. Mi ezt elfogadhatatlannak tartjuk!
Azt kérjük a kormányzattól lépjen fel az ilyen kezdeményezések ellen és ha mégis megtörténnek ilyenek soron kívül járjanak el, szüntessék meg, vagy zárják be az ilyen rendezvényeket, kiállításokat.
Ha ezek nem történnek meg, akkor nincs valós tartalma a zéró toleranciának!”

 

(MTI)

További híreink

Blöff volt, hogy felfüggesztik a börtönkártérítéseket

Avar Álmos

Meghalt egy négyéves kisfiú, mert oltásellenes anyja nem váltotta ki a gyógyszerét

Szabó Norbert

Összeállt a trió: Szél, Hadházy és Szabó együtt folytatják

Gabay Dorka

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben