15.2 C
Budapest
2020. október 26., hétfő
Magyar Jelen
Belföld Hírek

Kimetszenék Héjjas Ivánt a történelemből

A Raoul Wallenberg Egyesület megdöbbenéssel és értetlenül figyeli. hogy a kormányzat által itthon és külföldön folyamatosan említett antiszemitizmus elleni zéró tolerencia ellenére számos ettől eltérő kezdeményezés történik.

Héjjas Iván már sok volt nekik.

“Kitüntetések, tábla és szobor kezdeményezések, kiállítások/legutóbb Héjjas Iván tömeggyilkost mutatták be hősként/sorjáznak, olyan személyek vonatkozásában ,akik bizonyitottan antiszemita intézkedéseket, gondolatokat fogalmaztak meg. Mi ezt elfogadhatatlannak tartjuk!
Azt kérjük a kormányzattól lépjen fel az ilyen kezdeményezések ellen és ha mégis megtörténnek ilyenek soron kívül járjanak el, szüntessék meg, vagy zárják be az ilyen rendezvényeket, kiállításokat.
Ha ezek nem történnek meg, akkor nincs valós tartalma a zéró toleranciának!”

 

(MTI)

Kapcsolódó híreink

Dömötör Csaba: a háziorvos, hatóság, vagy kórház által elrendelt teszt ingyenes

Irányi Dániel

1 millárd dolláros ajánlat

Kemény János

Dübörög a drogellenes harc a Fülöp-szigeteken

Kemény János

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben