17.6 C
Budapest
2022. július 7., csütörtök
Magyar Jelen
Bűnügy Kiemelt

Kitörte egy hattyú nyakát egy férfi Orfűn

Az ügyészség egy hattyú megölése miatt vádat emelt egy férfi ellen, és azt kérte a bíróságtól, hogy tettéért ítélje végrehajtandó szabadságvesztésre – tájékoztatta a Baranya Megyei Főügyészség az MTI-t kedden.

Azt írták: a férfi idén július végén az orfűi tónál pihent a családjával. A gyermeke kacsákat etetett, a táplálék reményében két kifejlett hattyú és nyolc fióka is a család közelébe jött.

Az ittas vádlott ingerült lett, mert tartott tőle, hogy a madarak miatt nem fog tudni fürdeni, ezért beugrott a vízbe, megragadott egy fiatalabb hattyút és eltörte a nyakát.

A szabadlábon védekező férfival szemben állatkínzás vétsége miatt indult büntetőeljárás, az ügyben a Pécsi Járásbíróság hoz elsőfokú határozatot.

(MTI – Kiemelt kép: illusztráció, MTVA/Bizományosi: Farkas Melinda)

További híreink

Ki az a Katalin, bíró úr? – Ő engedte haza a pedofilt

Irányi Dániel

Novák Előd: Nyissák meg a Margit-szigetet!

Gabay Dorka

Ivott és a hatóságokat szidalmazta, mielőtt halálra gázolt egy rendőrt

Irányi Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen