2.1 C
Budapest
2021. november 30., kedd
Magyar Jelen
Belföld Bűnügy Hírek Kiemelt

Kiverte a fogát, mert azt hitte követi

Maradandó fogyatékosságot okozó súlyos testi sértés kísérlete miatt emelt vádat a Győri Járási Ügyészség az ellen a férfi ellen, aki 2018 tavaszán minden ok nélkül leütött egy zebrán éppen áthaladó férfit Győrben.

A 27 éves ittas férfi azt hitte, hogy követi őt a mögötte haladó 57 éves férfi, ezért minden előzmény nélkül hátrafordult és akkora ökölütést mért a sértett arcára, hogy a bántalmazott a földre esett. Ezt követően a férfit oldalba rúgta, majd tovább sétált.

A vérző sérülthöz egy közműszolgáltató alkalmazottja hívott segítséget. A férfi szája a bántalmazástól felrepedt, fogairól a hídpótlás letört, s több fogát elvesztette.

A fiatalembert korábban ugyancsak minősített testi sértés és más bűncselekmények miatt egy év hat hónap börtönbüntetésre ítélték, mely büntetésből három évvel ezelőtt szabadult. Jelen eljárásban vele, mint különös visszaesővel szemben hét és fél év szabadságvesztés is kiszabható.


Elemi.hu

További híreink

Lazították a korlátozásokat Németországban

Varga Lilla

“Nagyon komoly csaták állnak előttünk” – Toroczkai László évértékelője (videó)

Irányi Dániel

Rendőrök vigyáznak az autót bicskával beindító tesókra

Faragó Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben