24.3 C
Budapest
2022. augusztus 8., hétfő
Magyar Jelen
BelföldHírek

Kivonul a Mi Hazánk és a Betyársereg egy pedofíliával vádolt ember házához – videóval

A Mi Hazánk Mozgalom a Betyársereggel közösen demonstrációt tart szombaton a Pest megyei Tápióságon, egy pedofíliával vádolt férfi házánál – jelentette be a párt elnöke csütörtökön sajtótájékoztatón, Budapesten.

Az ellen tiltakoznak, hogy a bíróság nem rendelte el a férfi előzetes letartóztatását, így akár naponta találkozhat korábbi áldozataival – közölte Toroczkai László.

Hozzátette, a tiltakozást

mindaddig folytatják, amíg a férfi, aki 6-10 éves kislányokat molesztált, nem kerül rács mögé.

A politikus közölte, a Mi Hazánk az egyetlen párt, amely a büntető törvénykönyvbe foglalná a pedofil bűnözők esetében a kémiai kasztrálás lehetőségét. Ugyancsak követelik egy a pedofilok személyes adatait tartalmazó, nyilvános adatbázis létrehozását. A szülőknek jogukban áll tudni, ha egy pedofil él a környezetükben – érvelt a pártelnök.

Az érintett 66 éves férfit sajtóhírek szerint hat kislány molesztálásával vádolják.

(MTI)

További híreink

Idén is lefoglalná az Andrássy utat az LMBTQ-felvonulás elől a Mi Hazánk

Faragó Dániel

Még egy adag – újabb 1000 ázsiai munkavállaló jön Magyarországra

Faragó Dániel

“Toroczkait meg kell ölni!” – ingyencsomag osztás a tüntetés végén (+videók)

Joó György

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben