3 C
Budapest
2022. december 1., csütörtök
Magyar Jelen
BelföldKiemelt

Kizuhant az ablakon egy 17 éves fiú egy házibulin

Házibuli közben kizuhant az ablakon és meghalt egy 17 éves fiú Budapesten – tudta meg az RTL Klub Híradója. A 17-18 éves fiatalok az érettségit ünnepelték egy budai első kerületi társasházban. A ház lakói azt mondták az RTL Klub riporterének, hogy a fiatalok nem voltak hangosak, de éjjel kettő óra körül furcsa zajt hallottak. Sikítozásra lettek figyelmesek, majd arra, hogy többen elindultak a lépcsőn lefelé az utcára. A 17 éves Richárd a második emeleti ablakból zuhant ki, a fiúnak eltört a gerince és a koponyájában vérömleny keletkezett. A mentők még újra tudták éleszteni, válságos állapotban vitték a kórházba, de vasárnap délután a fiú meghalt.

Az áldozat édesapja annyit mondott a híradónak, hogy nagyon sok a rejtély az ügyben. Arra utalt, hogy a szülőket hajnalban értesítették a buliból, hogy azonnal menjenek, mert „valószínű hogy kábítószereztek” és a fiuk nagyon rosszul van. A telefonáló lány egy ötödik kerületi címet adott meg a szülőknek, ott viszont sem bulit, sem fiatalokat nem találtak. A szülők a segélyhívótól próbáltak megtudni, merre van a gyerekük, de órákig tartott, mire kiderítették, hol van. A rendőrség öt fiatalt állított elő az üggyel kapcsolatban kábítószer birtoklás és rongálás miatt.

A 17 éves Richárd jövőre érettségizett volna.

 

Forrás: 24.hu

További híreink

Ismét “fontos” kérdésben döntött a WHO: átnevezik a majomhimlőt, mert a név “rasszista”

Irányi Dániel

Pozitívuma is van az elszabadult rezsiáraknak – a Jobbik bezárja irodáját

Faragó Dániel

Nem jön Budapestre a magyar helyreállítási terv elfogadásának bejelentésére az Európai Bizottság elnöke

Irányi Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben