19.7 C
Budapest
2022. október 1., szombat
Magyar Jelen
BűnügyHírek

Klasszikus történet: cigarettáért ütött

A megalapozott gyanú szerint az ittas állapotban lévő férfi 2020. július 17-én az esti órákban belekötött a sértettbe, cigarettát követelt tőle. A sértett mondta a férfinak, hogy nincs nála cigaretta, erre a gyanúsított meglökte, majd többször felszólította a sértettet, hogy adjon neki cigarettát, ezt követően pedig ököllel a nyakán és az állán megütötte.

Az ügyészség indítványozta a férfi letartóztatásának elrendelését, tekintettel arra, hogy vele szemben megalapozottan feltehető, hogy szabadlábon hagyása esetén megszökne, elrejtőzne, valamint szabadságvesztéssel büntetendő újabb, bűncselekményt követne el.

A Tatabányai Járásbíróság nyomozási bírája az ügyészi indítványnak helyt adott és annak megfelelően egy hónap időtartamra elrendelte a gyanúsított letartóztatását.

Elemi.hu

További híreink

Őrjöngtek a bevándorlók, feldúltak egy keresztény templomot

Kiss Albert

Nem eltűnt, hanem gyermekeket terrorizált Dzsesszika

Irányi Dániel

Az egymilliomodik faj érkezett meg az ítéletnapi vetőmagbunkerbe (+videó)

Kiss Albert

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben