22.4 C
Budapest
2021. június 21., hétfő
Magyar Jelen
Gazdaság Hírek

Korlátozza a Tesco a vásárolható termékek számát

Az intézkedés a rendeléses vásárlásokra érvényes. Korlátozó intézkedéseket vezetett be az áruházlánc a rendeléses vásárlásoknál: felkészülnek arra, hogy a következő időkben többen szeretnének majd így vásárolni, ezért a szállítási kapacitás és az ellátás biztosítása érdekében meghatározzák, hogy egyes termékekből mennyit lehet házhoz kérni.

“Ahhoz, hogy mindenki hozzáférhessen az alapvető termékekhez, egyes kategóriákon belül 12 darabban maximalizáljuk a megvásárolható mennyiséget vásárlónként; mindent megteszünk annak érdekében, hogy áruházaink polcait folyamatosan feltöltsük, de ebben az időszakban előfordulhat, hogy egyes termékek átmenetileg kisebb mennyiségben vagy egyáltalán nem elérhetők.

Mivel a következő hetekben több online vásárlóra számítunk, előfordulhat, hogy a kiszállítási időpontok a szokásosnál hamarabb betelnek, így javasoljuk, hogy amennyire lehetséges, foglaljon előre. Akár három héttel előre lefoglalhatja az idősávot, és a kiszállítás napját megelőző munkanap 23 óráig módosíthatja kosarának tartalmát.

Vásárlóink és kiszállító munkatársaink védelme érdekében úgy döntöttünk, hogy veszélyhelyzet idején kizárólag online lehetséges a rendelések fizetése; ne aggódjon, rendszerünk csak a kiszállítás után terheli a bankkártyáját a vásárlás összegével, hogy minden jellegű félreértést elkerüljünk.”

Forrás: Blikk

További híreink

Nem érkezik uniós többletforrás a járványhelyzet kezelésére

Dunai Tibor

A BRFK befejezte a Harmat utcai gyilkosság nyomozását

Dunai Tibor

Liberális állam: a holland racionális „megoldás”

Joó György

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben