4.4 C
Budapest
2021. november 30., kedd
Magyar Jelen
Belföld Kiemelt

Kövér szerint az elmúlt 12 év legfontosabb jogszabálya a pedofilellenes törvény

Tehát 12 év (csaknem töretlen) kétharmados Fidesz-kormányzás alatt egy mi hazánkos törvényjavaslat érdemelte ki a “legfontosabb jogszabály” megtisztelő titulusát. Vajon mit tudna felmutatni a kormány, ha nem lenne a Mi Hazánk, és annak elnöke, akitől javaslatokat lehet ellopni? 

Kövér László az elmúlt tizenkét év egyik legfontosabb törvényének tartja a pedofilellenes törvényt. A házelnök a Mandinernek adott, csütörtökön megjelent interjújában kijelentette azt is: Magyarország az unió tagja marad, ameddig az össze nem omlik – írja az MTI.

A házelnök elmondta: irracionálisnak tartja azt a dühöt, amit a nyugat-európai politikusok jelentős köréből kiváltott a magyar pedofilellenes jogszabály, szerinte saját frusztrációikat vetítik ki ezzel. Emlékeztetett: Németországban a homoszexuálisok jogi diszkriminációjának felszámolása nem régi történet, ezért nincs alapjuk arra, hogy szemrehányást tegyenek, “mintha mindig is azonos értékűnek tekintették volna a természetes és az attól eltérő nemi kapcsolatokat”.

Az EU a legelőnyösebb a magyar nemzeti érdekek számára – legalábbis Kövér szerint

Az unióból érkező kritikák ellenére ugyanakkor kijelentette:

“Magyarország az unió tagja marad, ameddig az össze nem omlik”.

Kövér László majdnem biztosnak tartja, hogy ezt megéli, mert szerinte a közösség fenntarthatatlan pályán mozog gazdasági, társadalmi, szellemi és erkölcsi értelemben egyaránt.

Ugyanakkor úgy vélekedett:

az Európai Unió a magyar nemzeti érdekek képviseletére évszázadok óta a legelőnyösebb feltételeket, legnagyobb mozgásteret kínáló konstrukció.

De már egyre kevésbé, mivel egyre erőszakosabban, gyorsuló ütemben próbálják egyfajta atlanti birodalommá alakítani – tette hozzá.

Az európai jobboldali reneszánsz esélyeiről azt mondta: európai szinten meg fognak változni az erőviszonyok az olaszországi jobboldal győzelmével, de szerinte Franciaországban is a jobboldal nyeri a következő választásokat. Mindez szerinte nemcsak az európai intézményeket, hanem az egész politikai klímát befolyásolja majd.

Szájer-ügy megmutatta a Fidesz erkölcsi normáit

A Borkai- és a Szájer-ügyről szólva azt mondta: azok erkölcsileg elfogadhatatlanok, ugyanakkor Szájer Józsefet tiszteli azért, amit a többi között EP-képviselőként vagy jogtudósként tett. Kijelentette ugyanakkor:

a “pofonok” és azok kezelése megmutatta, hogy a Fideszben még vannak erkölcsi normák.

(Fideszes erkölcsi norma: mindenki tudja, hogy képviselőtársuk drogos, homoszexuális orgiákra jár, miközben a felesége otthon várja a gyerekkel. Ez eddig rendben van, ám amint lebukik, és mindez nyilvánosságra kerül, le kell mondania – szerk.)

További híreink

Botrány- az oltottaknak jobb jegyet ígért, az oltatlanokat a szamárpadba ültette egy tanár

Faragó Dániel

Káprázatosak a Határtalanul rajz- és fotópályázat győztes alkotásai

Varga Lilla

2 éves gyermek nyakára térdelve fotózta magát egy BLM aktivista

Dunai Tibor

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben