17.6 C
Budapest
2022. július 7., csütörtök
Magyar Jelen
Belföld Hírek Kiemelt

Az MSZP társelnöke szerint a Fidesz jól teszi, hogy úgy cselekszik, ahogy azt a globalisták elvárják

Kampányfórumon járt Kunhalmi Ágnes – ezúttal Bécsben, ahol arról beszélt: milyen jó, hogy a Fidesz és Orbán Viktor végül beadta a derekát a NATO-nak és az Európai Uniónak is. Ezt még ők (mármint a balliberális ellenzék) sem csinálhatták volna jobban- fejtette ki a szocialista politikus. 

Bécsről már eleve is eszébe juthat az embernek, hogy annak idején a Fidesz és az MSZP teljes egyetértésben kampányoltak Magyarország EU-s tagsága mellett. Bécsben lesz cukrászdánk – mondták akkor a csatlakozásról szóló referendumon nagykoalíciót alkotva.

Azóta kiderült: nem cukrászdánk lett Bécsben, hanem a már meglévő cukrászdákban lettek mosogatóink és felszolgálóink. Az Ausztriába való kivándorlási hullám következtében, a szállodákat, síterepeket is hozzászámolva már tízezernél is több magyar kényszerült arra, hogy a szomszédnál légióskodjon – valószínűleg nem kalandvágyból.

Az eseményt az osztrák szélsőliberális és az általános oltási kötelezettséget támogató NEOS nevű párt irodaházában tartották, ahová a képek tanúsága szerint Kunhalmi minden létező ajtó ellenére bejutott.

A rendezvényre csak az oltottak és a “gyógyultak” mehettek be.

Az MSZP fiatal, de minden hájjal megkent politikusa előrelátóan nem is vitt magával pártzászlót és túlzottan nem is reklámozta hogy azt a pártot képviseli, amelynek egykori miniszterelnöke a gyenge gazdasági mutatókra így reagált:

ha nem tetszik, el lehet innen menni.

Sokat elárul, hogy a kampányrendezvényről a videót a Bécsi Fidelitas(!) tette közzé egyértelműen jelezve, hogy ahogyan a két nagy politikai tömb a csatlakozásban is ugyanazon az oldalon állt, úgy most is ugyanazt képviselik a háború kapcsán. Kunhalmi kezdetben kritikusan beszélt a magyar kormányról, utána azonban azzal folytatta:

Ezért van többek közt döntően nehéz helyzetben a (baloldali)ellenzék, mert ha megkérdezik tőlem, hogy mi mit csináltunk volna ebben a kritikus helyzetben: ugyanezeket

– mondta az országgyűlési képviselő arra célozva, hogy a kormány beengedte a NATO-csapatokat az országba és minden eddigi szankciót támogatott az oroszok ellen, amit a nyugati országok kitaláltak.

Orbánt nem érdekli, hogy a magyaroknak is fájni fog, végrehajtja Brüsszel parancsát

“Orbán jól váltott ebben az éles helyzetben. Akkor, amikor kellett, elfogadta a szankciókat, és bizony, úgy kezdett el kommunikálni és cselekedni, ahogy  egy NATO-tagállamtól és egy európai uniós országtól azt elvárják”

– dicsérte meg a miniszterelnököt a balliberálisok közös képviselőjelöltje.

További híreink

Élelmiszerárstop – csak az áfacsökkentés elfogadható

Faragó Dániel

Időközi választások: A baloldal haláltusája, a Mi Hazánk előretörése

Irányi Dániel

Újabb dílert fogott a rendőrség

Irányi Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen