3 C
Budapest
2022. november 30., szerda
Magyar Jelen
BelföldHírekKiemelt

László Attila: a Jászapátin uralkodó állapotokról már az egész ország tud

Farkas Ferenc polgármester egy válaszlevelet fogalmazott meg Novák Előd részére, amely levélből egyértelműen kitűnik, hogy a helyi ügyeket illetően felületes ismerettel rendelkezik. Nem beszélve arról, hogy egy település vezetőjéhez méltatlan hozzáállásával, leértékeli a város normális lakosságának azon elvárását, amely az biztonságos és nyugodt élethez való, alapvető emberi jogként illeti meg őket – írja közleményében László Attila, a Magyar Önvédelmi Mozgalom vezetője.

Természetesen lehet továbbra is a valóságtól elrugaszkodva hamis állításokkal félretájékoztatni a lakosságot, csak ezzel a probléma annyi, hogy ezt már Jászapátin senki nem hisz el. Mivel már mindenki a saját bőrén érzi a mindennapos közbiztonsági problémák súlyosságát és mindenki tudja, hogy a polgármester állításával ellentétben az első lincselés – nem garázdaság, ahogy Farkas Ferenc fogalmazott – elkövetői még mindig szabadlábon vannak. Az áldozatok, pedig még mindig újabb támadásoktól tartva, rettegve élik a mindennapjaikat

– mutat rá László Attila.

Szerinta a Jászapátin zajló, anarchia szintű állapotokról már az egész ország tud és ezt eltitkolni már nem csak, hogy értelmetlen, de szánalmas mosakodás is egyben.

Ami Jászapátin zajlott az utóbbi években az egy jogállamiságra épülő, demokratikus rendszerben elviekben egy elképzelhetetlen állapot és hogy mégis megtörténhetett az elsődlegesen a regnáló városvezetés súlyos felelősségére világít rá

– mutat rá a MÖM vezetője. Hozzátette: Tragikomikus amikor Farkas Ferenc kiemelkedően javuló közbiztonságról beszél, amelyből a lakosság esetleg akkor érezhet valamit, amikor hétvégére levezénylik a készenléti rendőrséget Jászapátiba, mivel már csak ők tudják fenntartani a rendet.

A polgármester álláspontja szerint a vidékről buszokkal megjelenő és távozó szélsőségesek uszítása nem segít, hanem kifejezetten árt Jászapátinak. László Attila úgy véli, éppen ezért lenne fontos, hogy Farkas nyilvánosan határolódjon el azoktól a szélsőséges és uszító kisebbségi vezetőktől és bűnözőktől, akik különböző élő videókban üzengetnek és több ezres felfegyverzett roma csoportok felvonulásával félemlítik meg a társadalmunk többségét alkotó normális állampolgárokat.

A Mi Hazánk Mozgalom és a vele szövetségben álló jogkövető állampolgárok közösségei, jogi keretek között, egy bejelentett demonstráció keretében a helyi lakosság kifejezett kérésére, a törvényes rend helyreállításáért érkeznek július 25-én Jászapátiba.

“Azt gondolom, hogy egy polgármesternek nem a bűnözőket kellene pártfogolnia a közbiztonságért aggódó a normális lakosokkal és a velük sorsközösséget vállaló állampolgárokkal, szervezetekkel szemben. Jászapátit pedig mindhiába keríti körbe kordonokkal és jelöli ki építési területnek lassan már az egész várost, az ő felelősségét és tehetetlenségét már nem tudja a kordonok mögé elbújtatni” – mutat rá a MÖM vezetője.

Fontos tudnia, hogy mi vele ellentétben nem hagyjuk cserben a város lakosságát, ezért 2021. Július 25-én, vasárnap 15 órától egy országos visszhangot kiváltó demonstráció keretében világítunk rá a közbiztonság tarthatatlan helyzetére Jászapátiban

– zárja közleményét László Attila.

Magyarjelen.hu

 

További híreink

Mi Hazánk: az amerikai támogatások elfogadása felér egy hazaárulással

Kemény János

Egerben így köszöntötték az adventi időszakot

Kemény János

“A 2023-as ülésszakon jóváhagyjuk a NATO-csatlakozást”

Kemény János

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben