4.7 C
Budapest
2021. április 13., kedd
Magyar Jelen
Belföld Hírek

Látta valahol? November vége óta nem tudni, hol van ez a 17 éves zuglói lány – fotó

November vége óta nem tudni semmit a 17 éves Karolináról.

Police.hu számolt be arról, hogy a 17 éves Holovics Karolina eltűnése miatt még 2019. november 30-án tettek bejelentést, miután a fiatal a XV. kerületi otthonából ismeretlen helyre távozott. Azóta semmit sem tudni róla, nem adott magáról életjelet. Karolina körülbelül 158 centiméter magas, vékony testalkatú, fekete hátközépig érő hajú, barna szemű. Eltűnésekor barack színű kabátot viselt.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XIV. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a képen látható lányt felismeri, tartózkodási helyéről vagy eltűnésének körülményéről információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.

(Police.hu)

További híreink

Ők már léptek: Az osztrák kormány 4 milliárd eurót ad a gazdaság megmentésére

Kiss Albert

Nehézkes kormányalakítás Izraelben

Kemény János

Nem engedte fel az agresszív részeg utast, átment a lábán, elítélték

Kiss Albert

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben