4.7 C
Budapest
2022. november 28., hétfő
Magyar Jelen
BelföldHírek

Látta valahol? November vége óta nem tudni, hol van ez a 17 éves zuglói lány – fotó

November vége óta nem tudni semmit a 17 éves Karolináról.

Police.hu számolt be arról, hogy a 17 éves Holovics Karolina eltűnése miatt még 2019. november 30-án tettek bejelentést, miután a fiatal a XV. kerületi otthonából ismeretlen helyre távozott. Azóta semmit sem tudni róla, nem adott magáról életjelet. Karolina körülbelül 158 centiméter magas, vékony testalkatú, fekete hátközépig érő hajú, barna szemű. Eltűnésekor barack színű kabátot viselt.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XIV. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a képen látható lányt felismeri, tartózkodási helyéről vagy eltűnésének körülményéről információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.

(Police.hu)

További híreink

Baksi tömegverekedés: mindössze tizenegy személyt állítottak elő a harminc főből

Irányi Dániel

Határvadászok helyett biztonsági őröket keres pályázati felhívásában a rendőrség

Faragó Dániel

Rendőrsztori a Parlamentben – már konzervekkel is megvehetők az alulfizetett egyenruhások

Faragó Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben