8.8 C
Budapest
2021. március 8., hétfő
Magyar Jelen
Kiemelt

Lepke: a válogatott klasszis Gulácsi kiáll a más családok mellett

Gulácsi Péter a Bundesliga legjobbjának választott kapusa Facebook bejegyzésében áll oda egy olyan lobbi mellé, aminek a megnevezését nem írhatjuk le, mert akkor nem oszthatnánk meg ezt a cikket azokkal, akik a közösségi médiában olvasnak minket. 

“A család az család – ez nem is lehet kérdés!
Több mint 14 éve külföldön élek, mind a magánéletben, mind a profi sportban rengeteg különböző emberrel találkoztam, legyen szó akár nemzetiségről, kultúráról, vallásról, életfilozófiáról vagy bármi másról. Minél több időt tölt az ember külföldön vagy különböző emberek között, annál inkább rájön, hogy attól, hogy nem mindenki egyforma, csak színesebb lesz a világ, és hogy a legfontosabb a szeretet, az elfogadás és a tolerencia mások iránt.
Minden embernek joga van az egyenlőséghez. Ugyanúgy, ahogy minden gyereknek joga van boldog családban felnőni, alkossa azt a családot bármennyi, bármilyen nemű, bármilyen színű, bármilyen vallású ember.
Én kiállok a szivárvány családok mellett!
Szólaljunk fel a gyűlölet ellen, legyünk elfogadóbbak és nyitottabbak!
#acsaládazcsalád💜❤️🧡💛💚 @a_csalad_az_csalad” 
Eddig a magyar válogatott, klasszis hálóőr bejegyzése.

 

Gulácsi Péter korunk egyik legnagyszerűbb kapusa, bár már 30 éves, épp a napokban jelent meg róla az a pletyka, hogy a világ élmezőnyéhez tartozó csapatba, a Borussia Dortmundba igazolhat.

A magyarjelen.hu stábja további sok sikert kíván Gulácsi Péter karrierjéhez, azt azonban a bejegyzés alatti kommentekből érdemes leszűrni, hogy

semmi jót nem szül az, ha egy politikus focizik, ahogy az sem, ha egy focista politizál.

 

 

További híreink

Felhívás a világnak: Nehogy visszatérjünk a régi kerékvágásba!

Joó György

Országos látogatási tilalom lépett érvénybe a koronavírus miatt

Dunai Tibor

Brutális drágulás: majd másfélszeresére emelkedett a gyümölcsök ára

Irányi Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben