22.2 C
Budapest
2022. július 4., hétfő
Magyar Jelen
Hírek

Letartóztatták a 17 éves nápolyi lány megerőszakolásával vádolt bevándorlót

A Nápoly melletti Giuglianoban az olasz rendőrség letartóztatott egy illegális bevándorlót, aki társai segítségével elrabolt, majd egy elhagyatott helyre vitt és megerőszakolt egy 17 éves olasz lányt.

A gyanúsított egy 30 éves, EU-n kívüli állampolgárt, aki Casandrinóban lakik. Az október elején kezdődő nyomozást követően letartóztattak Giuglianoban – írja az Il Mattino.

A fiatal lány elmondása alapján több támadó volt, akik segítségével betuszkolták a vádlott autójába, aztán csuklóját megkötötték, elvezettek egy elszigetelt helyre, ahol megerőszakolták.

A 17 éves áldozat hozzátette, hogy az emberrablást és nemi erőszakok megelőzően a bevándorló férfi már közel két éve követte és zaklatta, de a rendőrség nem tett semmit.

(Il Mattino)

További híreink

“Közkívánatra”: Terjed az omikron veszélyesebb változata

Kemény János

Megszavazták a Mi Hazánk javaslatát: nem kerülhet szivárványos zászló Újbuda önkormányzatára

Faragó Dániel

Ezeket a plakátokat tették ki Budapesten az Index újságíróiról

Avar Álmos

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen