1.2 C
Budapest
2021. március 6., szombat
Magyar Jelen
Bűnügy

Letartóztattak egy Fejér megyei férfit, aki megerőszakolta hétéves lányát

A Székesfehérvári Járásbíróság kedden – nem jogerősen – elrendelte egy férfi letartóztatását, aki a gyanú szerint egy Fejér megyei településen szexuális cselekményt végzett hétéves lányával, közölte a Fejér Megyei Főügyészség az MTI-vel.

Azt írták, a főügyészség minősített szexuális erőszak bűntette miatt indítványozta a gyanúsított letartóztatását.

A letartóztatás nem jogerős, mivel a döntés ellen a védelem fellebbezett, de a férfi már letartóztatásban várja a másodfokú döntést.

A közlemény szerint a gyanúsított február 14-én otthonukban, az édesanya rövid idejű távolléte alatt hétéves lányát szexuális cselekményre kényszerítette. A gyanúsított ezt követően ismeretlen helyre távozott, szökése miatt elfogatóparancsot adtak ki vele szemben.

Több portál információja szerint a férfit szombaton az otthonában tartóztatták le.

A főügyészség kitért arra is, hogy a gyanúsítottat a bíróság korábban már elítélte hasonló bűncselekmény miatt, ezért fennáll a bűnismétlés veszélye.

 

 

 

(fotó:szekesfehervaritorvenyszek.birosag.hu)

További híreink

Idős és nehézkesen mozgó emberek voltak az áldozatai, mindössze 7 és fél évet kapott

Irányi Dániel

Őrizetben az ukrán embercsempész

Szabó Norbert

Mobiltelefont lopott a tolvaj Kaposvárott – fotó

Varga Lilla

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben