28.1 C
Budapest
2022. augusztus 13., szombat
Magyar Jelen
BelföldBűnügyHírek

Lókupecék akartak igazságot tenni a baleset után – majdnem lincselés lett belőle

Ló szaladt ki egy szabályosan közlekedő autó elé Szekszárd egyik utcáján. Az állat oldalról ment neki a kocsinak, komolyabb személyi sérülés nem történt, de az ezt követő események sokkolták a Tolna megyei közvéleményt. 

A balesetet követően az állat gazdái megtámadták az autóban lévő házaspárt és fenyegetőzni kezdtek. A férfit többször megütötték, a lincselésnek csak az vette elejét, hogy a polgárőrök időben megérkeztek.

A ló gazdái életveszélyes fenyegetőzésbe kezdtek.

„Már a fejünk levágásával fenyegettek és azzal, hogy hozzák a machetét, szegény feleségem bent sikoltott és sírt a kocsiban. A bezárt ajtót feltörték a feleségem oldalán”.

Nem gondolkoztam, ellökdöstem onnan őket, és próbáltam kimenekíteni a feleségem. A legfontosabb az volt, hogy őt ne verjék agyon – mondta a férfi. Miközben kiszedte feleségét az autóból, Imrét folyamatosan támadták, kétszer hátba rúgták.

A mai nap margójára: ebéd után úgy gondoltuk, hogy alkalmas arra, hogy a közelgő szabadság alatt szépítgessük a lakásunkat. Elindultunk a Szekszárdi Obiba, hogy a terveinkből valóság legyen. Az elkerülő utat választottam, mint oly sokszor, amikor a Vasútállomás előtt egy házból a nyitott kapunk keresztül lovak szaladtak ki. Nem volt esélyem megállni, csattanás és az elémugró lovat elütöttem. A semmiből jött esélyem sem volt megállni. Ami az után történt az viszont borzasztó. A kirohanó “kisebbségi” tulajdonosok nekiestek az autónak, üvöltöztek a jobb oldalom ülő feleségemet rugdosni kezdték. Gyorsan kimenekitettem közben rugdosták a hátam. Olaszliszkai eset jutott az eszembe. Majd a verekedést két polgárőr fékezte meg. Köszönöm nekik, a bátorságot és a sorstól, hogy pont ott voltak. A kiérkező rendőrök és a tanúk is segítőkészek voltak. A helyszínelés alatt persze tovább rugdosták az autóm, hiába sok rendőr, akik igyekeztek megakadályozni a dolgot. Mocskos világban élünk, az ilyen emberek miatt. Felelőtlenek, agresszívan állnak a saját hibájukból elkövetett balesethez. Persze a helyszínelés megállapította, nem vagyok felelős, de ki fog fizetni? Mert ők biztosan nem. Köszönöm a két polgárőrnek, és a gyorsan kiérkező rendőröknek a segítséget – írja közösségi oldalán az autóban ülő férfi.

Az állat tulajdonosa, egy 48 éves helyi férfi nem ismerte el felelősségét a baleset bekövetkezéséért. Az ügyben a Szekszárdi Rendőrkapitányság szabálysértési eljárást kezdeményezett.

(fotó:Facebook)

 

További híreink

Seehofer: az oltás nem járhat kiváltságokkal

Kemény János

Vonatjegyük nem volt, és még ők bántalmazták a kalauzt

Varga Lilla

Mégis betiltják az egyszer használatos műanyagokat Magyarországon

Kiss Albert

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben