20.5 C
Budapest
2022. augusztus 20., szombat
Magyar Jelen
BelföldHírekKiemelt

Lord-koncerttel egybekötött nagygyűlést tart a Mi Hazánk március 15-én

A Nemzeti Múzeum mellett tart szabadság- és függetlenségpárti nagygyűlést március 15-én 15 órától a Mi Hazánk Mozgalom, Lord-nagykoncerttel egybekötve. Tegyünk róla, hogy a választás után ne kapjon új erőre a Covid-diktatúra!

„Magyar katonáinkat ne vigyék külföldre, a külföldieket vigyék el tőlünk!” – ma már sajnos csak a Mi Hazánk képviseli az 1848-as márciusi ifjak követelését, egyedüli pártként ellenezzük a Magyar Honvédség külföldi megszállásokban való részvételét is idegen érdekek szolgálatában. Az Afganisztánban megbukott, illetve a most még Irakban és Maliban folytatott megszállásokra költött forintmilliárdokból inkább a honvédségi létszámhiányt orvosló, vonzóbb itthoni javadalmazást és modernebb felszerelést biztosítanánk, a nemzetbiztonságunkat kockáztató, külföldi beavatkozások helyett hazánk biztonságát szavatolva.

Március 15-i nagygyűlésünkön hagyományőrző ágyútűz és huszárok lesznek a Mi Hazánk Honvédelmi Kabinetjének közreműködésével, közreműködik Szarvas Attila és Vári-Kovács Péter színművész is.

Felszólal:

Toroczkai László, a Mi Hazánk kormányfőjelöltje

Dúró Dóra országgyűlési képviselő
Dócs Dávid, Cserháthaláp polgármestere
Pakusza Zoltán, a Mi Hazánk alelnöke
Vékony Csongor, a Mi Hazánk Ifjai elnöke

A színpad a Nemzeti Múzeum és a Kálvin tér közötti Múzeum utcában lesz – emlékeztet közleményében Novák Előd, a Mi Hazánk alelnöke.

További híreink

Fülöp Erik: A trianoni békeszerződés semmisnek tekinthető

Gabay Dorka

Belgium: Ököllel vágta arcon a kalauzt az afrikai bevándorló

Szabó Norbert

A választás hetében tiltotta le a Facebook a Mi Hazánk oldalát

Faragó Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben