19.4 C
Budapest
2022. július 7., csütörtök
Magyar Jelen
Bűnügy Kiemelt

Lövöldözés Érden: enyingi társaság vett elégtételt

Rengeteg rendőr vonult ki a helyszínre. Információink szerint több sebesültet mentővel szállítottak kórházba. Úgy tudni, egy ember meghalt a lövöldözésben. Az Origo.hu közben arról számolt be, hogy a benzinkúton két társaság balhézott össze, majd kést és pisztolyt rántottak. A lövöldözés közben négyen megsérültek, egyiküket kritikus állapotban szállították kórházba, de végül elhunyt. – értesült a Blikk.

A rokonok elmondása szerint az enyingi társaság több autóval, felfegyverkezve érkezett Érdre, hogy pontot tegyenek egy korábbi szóváltás végére. Először egy másik benzinkúton verekedtek össze, ezt követően valamiért autósüldözésbe kezdtek, s mikor az üldözők utolérték a menekülőket, valamennyien kést rántottak, többeket kirángattak a járműből. Az összecsapás során lőfegyverek is előkerültek, többen megsebesültek, egyikük belehalt sérüléseibe, noha a mentősök mindent megtettek a megmentéséért.

Ezt követően a benzinkutat ellepték a rendőrautók és bűnügyi helyszínelők. A szemtanúk elmondása szerint a támadók a szurkálás után bepattantak a kocsijukba, majd elmenekültek.

A rendőrség a hivatalos oldalán jelentetett meg egy közleményt, amelyben ezt írták:

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint 2020. július 30-án 20 óra körül Érd, Iparos úton két, több fős társaság összeszólalkozott. A vita tettlegességig fajult, egy 50 éves férfi meghalt, több sérültet a mentők kórházba vittek. A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai megkezdték a körülmények tisztázását.

(Blikk nyomán – Fotó: Fuszek Gábor)

További híreink

Svédországban nem oltják be a gyerekeket- szerintük a vakcina nagyobb veszély a vírusnál

Faragó Dániel

Egy percben: Ferenc pápa megrendítő imádsága és Urbi et Orbi áldása a járvány idején

Kemény János

Pálinkafőzés újra adómentesen

Gabay Dorka

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen