5.4 C
Budapest
2022. december 5., hétfő
Magyar Jelen
BelföldBűnügyHírekKiemelt

Magyar édesapát öltek a cigányok Vácon – megint autót akartak lopni a “fiatalok”

Óriási a felháborodás Vácon, miután két (de egyikük biztosan) cigány megölt egy magyar édesapát. Az alábbi videó óta annyi a fejlemény, hogy meghalt a fiatalember, aki egyedül nevelte gyermekeit – tájékoztatta portálunkat egyik olvasónk. Az ellopott autót vezető féreg 100%-os infó, hogy cigány volt. Még keresik, szökésben van – tette hozzá.

Azt is megemlítette, hogy mióta a ballib Matkovich a polgármester Vácon, tovább zuhant a közbiztonság, fényes nappal a főutcán terjesztik a drogot, tele a város hajléktalanokkal, ez a gyilkosság csak a jéghegy csúcsa. Hamarosan további információkkal frissítünk – ígéri a Facebook-cenzúrától leginkább sújtott legolvasottabb jobboldali hírportál.

További híreink

A szégyen napja – 18 éves a balliberális hazaárulás

Faragó Dániel

A hangos kisebbség akarata érvényesült – német lapok szerint csak két játékos szeretett volna politizálni Katarban

Faragó Dániel

Exkluzív! – Somogy megyében kaptak lencsevégre egy krampuszt, bolti lopás miatt keresik

Faragó Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben