17.5 C
Budapest
2022. október 6., csütörtök
Magyar Jelen
HírekKultúra

Magyar szereplője is lesz a Gyűrűk ura sorozatnak!

A magyar származású Ema Horvath is szerepel A Gyűrük Ura-sorozat színészcsapatában – írja a Blikk.hu.

Az Amazon feleleveníti J. R. R. Tolkien ikonikus fantasy-regényét, amelyet Peter Jackson tett talán még nagyobbá a 2000-es években. Az Amazon sorozatformával próbálkozik, és olyan nevekkel, mint Will Poulter, Markella Kavenagh, Joseph Mawle, na és persze Ema Horvath.

A fiatal Ema 2017-ben kapta meg az első szerepét a Lájkolj, ossz meg, kövess! című thrillerben, azóta több, kisebb kaliberű filmben mutatta meg magát.

A Gyűrűk Ura-sorozatot nagy titkolózás övezi, eddig keveset tudni arról, hogy mi lesz a széria cselekménye, hány részes lesz, kik lesznek a stábtagok stb. A sorozat alkotói viszont annyit elárultak, hogy a történet a másodkorban fog játszódni, vagyis jóval a filmekben látottak előtt.

Az Amazon igencsak bízik a sikerben, ugyanis már most, az első évad előkészületei alatt megrendelte a második szezont is.

(Blikk.hu)

További híreink

Nyugdíjas parlamenti napot tartottak

Kemény János

Szennyeződés miatt hívtak vissza több millió vakcinát Japánban

Irányi Dániel

Ma ünnepeljük a magyar film napját (videó)

Varga Lilla

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben