21.1 C
Budapest
2022. július 7., csütörtök
Magyar Jelen
Belföld Hírek Kiemelt

Magyar Sziget: teljes a zenei programok listája

A Magyar Jelen kisszínpad zenei fellépőivel vált teljessé a 2022-es ásotthalmi fesztivál szórakoztató kínálata. Portálunk kiemelten fontosnak tartja, hogy a hiánypótló rendezvényt minden lehető módon támogassa népszerűsítse, ezért névadóként is megjelenünk a nagyszabású fesztiválon. Sőt! 

Szerkesztőink, munkatársaink a már jól ismert Sajtóklub beszélgetéssel is készülnek színesebbé tenni a közéleti programok palettáját. A Magyar Sziget és a Magyar Jelen közös célja, hogy a fiatalok kikapcsolódás közben ismerkedhessenek meg az alternatív, harmadik utat képviselő médiával, ahol rendszeresen olyan információkat, híreket találhatnak, amik biztosan nem szerepelnek a telexen, az indexen, vagy a 444-en.

Nade! Vissza a zenéhez! A bűbáj földjén leomlanak a zenei stílus határai is.

A magyar történelem ápolása, a nemzeti öntudat erősítése és a hagyományaink megtartása a cél a fiataljaink számára is, akik éppen nem kedvelik a nemzeti rock, vagy pop zenét. (De még megkedvelhetik.) – tette hozzá a Magyar Sziget főszervezője.

A rendezvény hivatalos honlapján közzétették a kisszínpadi fellépőket olyan népszerű előadókkal mint

Szecsei, Náksi, Tymo, G3rix, vagy DJ Bigiboy.

A pontos napi bontás ide kattintva elérhető.

A nagyszínpad programja már korábban nyilvánossá vált, itt olyan nívós zenészekre lehet számítani, akik meghatározói és piacvezetői a hazai könnyűzenei trendeknek. Ott lesz a Tankcsapda, a Kárpátia, a ROAD, a Kowalsky és még számos más olyan zenekar, amely évtizedek óta visszatérőnek számít a nemzeti rendezvényeken.

A nagyszínpad:

Fontos információ még, hogy Ásotthalmon az összes szálláshely megtelt, de a fesztivál területén belül korlátlan lehetőség áll rendelkezésre a sátrak felállítására. Ezen kívül szálláslehetőség a szomszédos Mórahalmon még mindig eléhető. Innen egyébként, csakúgy mint Szegedről ingyenes fesztiváljáratok közlekednek oda és vissza július 27-30-ig.

Hamarosan minden részletinformáció elérhető lesz a fesztivál Facebook oldalán.

További híreink

Az örök hindu-muszlim csörte folytatódik Indiában

Kiss Albert

“Egységben Magyarországért” – Dobrev fórumán verekedtek össze a baloldali politikusok

Faragó Dániel

A román kormányfő visszafogná Budapestet és Varsót

Kemény János

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen