17.5 C
Budapest
2021. szeptember 27., hétfő
Magyar Jelen
Kiemelt Vélemény

Magyarország az egyik legbiztonságosabb ország Európában, ahol a kisebbség is nyugodtan élhet

Elképesztően arcátlan cinizmus, vagy a valóság ismeretének teljes hiánya? – ez a kérdés merült fel bennem Magyarország Kormányának bejegyzését látva, melyben Orbán Viktor dicsekszik Magyarország közbiztonságával.

Orbán szerint miközben Nyugat-Európa nagyvárosaiban a lakosság egyre kevésbé érzi magát biztonságban, addig

a mi városaink és falvaink(!) a béke és a nyugalom szigetei.

Hova tovább hazánk

az egyik legbiztonságosabb ország Európában, ahol nemcsak a többség, de minden kisebbség is nyugodtan élhet.

A mondat második felével egyébként maximálisan egyetértek. A miniszterelnöknek igaza van. Magyarország tényleg egy olyan hely, ahol minden kisebbség zavartalanul élhet. Ha “rejtett erőforrásunk” 22 évesen, munka nélkül, vadonatúj Jaguárral, vagy Audival száguldozik a kresz szabályait teljességgel figyelmen kívül hagyva, még akkor se kell félnie a hatóságoktól.

De a Facebook-csoportokban, vagy Jófogáson “németországi” luxusautókat áruló barna legényeknek se kell tartaniuk attól, hogy a NAV esetleg a körmükre nézzen.

Provokatív időzítés

A miniszterelnök időzítése is igen provokatívra sikeredett, hiszen az elmúlt időszakban a – sajnos – már “klasszikusnak” számító Borsod (ITT és ITT) mellett Monorról sem a helyi látványosságok miatt kellett tudósítanunk. Siófokon is zajlik az élet. De említhetnénk azt az esetet is, mikor a támadó egy lincselés keretében bárddal vágta szét az áldozata fejét, mégis a mai napig szabadlábon van.

A Jászságról pedig lassan külön rovatot indíthatunk, annyi esetről értesülünk. A közbiztonság arrafelé gyakorlatilag teljesen megszűnt. Előbb a megtámadott idős férfi ügye, majd a tisztességes családapáé, akit az után lincseltek meg a “szomszédai”, hogy a rendőr értesítette a bűnözőket, a férfi panaszt tett ellenük.

Persze, hiába “barátjuk minden rendőr” (így dicsekedtek a bűnözők), ez nem védi meg az egyenruhásokat sem, így történhetett, hogy egy szolgálatban lévő rendőrt a kapitányságon szúrtak hátba egy ollóval, majd az elkövető szabadon távozott.

Fényes nappal, minden ok és előzmény nélkül verték meg a Momentum jászsági országgyűlési képviselőjelöltjét is. Valamilyen megmagyarázhatatlan okból a támadó még a férfi papucsát is ellopta. Ám hiába jött szembe a valóság, a liberálislelkületű örökifjú az eset után is a “gyűlölködőket” hibáztatta, és meg sem repedt elméjében a “békés egymás mellett élés” illúziója. Ha igazi liberális lett volna, még bocsánatot is kér, amiért fehérségével és jó körülményeivel “provokálta” szegény, nehézsorsú “testvérét”. Hiába, van még mit tanulni az elvtársaktól a “nyugati értékekről”.

Ennyit dióhéjban

Fontos kihangsúlyozni, hogy ezek csupán azon események, melyekről hírt kaptunk annak ellenére, hogy a balliberális médiumok ezen a téren (is) cinkosai a kormánymédiának, és igyekeznek minden ilyen támadást elhallgatni, vagy eljelentékteleníteni. Kivéve persze, ha egy “védett csoport” tagjai az áldozatok, mint Pécsen. Igaz, amikor kiderült, hogy a “homofób” támadás a “van egy cigid?” csatakiáltással indult, a történet gyorsan lekerült a címlapokról.

A felsorolt események mind a közelmúltban történtek. Íme az ország, amit Orbán Viktor a “béke és a nyugalom” szigetének lát. Két hét alatt rendet tettek, mi meg azóta isszuk a levét.

Irányi Dániel

További híreink

A Mi Hazánk szerint Pilismaróton is tombol a bűnözés, nagyobb rendőri jelenlétet követelnek

Kemény János

Francia katonák figyelmeztettek az ország szétesésére – a kormány szankciókkal fenyegeti őket

Irányi Dániel

Felavatják az Összetartozás emlékhelyét Budapesten

Szabó Norbert

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen