5.6 C
Budapest
2022. november 27., vasárnap
Magyar Jelen
Belföld

Magyarország ideiglenesen visszaállította a határellenőrzést Ausztria és Szlovénia viszonylatában

Az új koronavírus-járvány elleni védekezés részeként 2020. március 12-én 0 órától a rendőrség újra ellenőrizhet az osztrák és a szlovén határon.

Osztrák viszonylatban:

  • Magyarország területére belépni a nemzetközi forgalom számára (bármely ország állampolgárai részéről) Hegyeshalom, Sopron és Rábafüzes közúti határátkelőhelyeken lehetséges.
  • A magyar és az osztrák állampolgárok a már felsorolt átkelőhelyeken túl igénybe vehetik a határátlépéshez Kópháza, Kőszeg, Bucsu és Szentpéterfa közúti határátkelőhelyeket.

Szlovén viszonylatban:

  • Magyarország területére belépni a nemzetközi forgalom számára (bármely ország állampolgárai részéről) Tornyiszentmiklós, Rédics közúti határátkelőhelyeken lehetséges.
  • A magyar és a szlovén állampolgárok a már felsorolt átkelőhelyeken túl igénybe vehetik a határátlépéshez Pince közúti határátkelőhelyet.

(ORFK Kommunikációs Szolgálat – Fotó: police.hu)

További híreink

Szekeres Tamás: kizárólag tűzparancs révén lehetséges megvédeni a bolgár állam szuverenitását

Irányi Dániel

Tunéziai szeretője gyilkolhatta meg a magyar nőt és lányát Bécsben

Irányi Dániel

“Antiszemitizmus elleni küzdelemben végzett munkájáért” tüntették ki Pintér Sándort

Irányi Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben