3 C
Budapest
2022. december 9., péntek
Magyar Jelen
BelföldHírekKiemelt

Májusfa az egészségügyi dolgozókért

Dr. Fülöp Erik a Mi Hazánk Mozgalom Országgyűlési képviselője májusfát ültetett kislányával közösen a Szent László kórház előtt, ezzel köszönve meg minden egészségügyi dolgozó áldozatos munkáját.

“Minden elültetett fa az életet szimbolizálja, a májusfa-állításának pedig régre nyúló hagyományai vannak. Ezt a kettőt ötvöztük kislányommal, Hangával akkor, amikor úgy döntöttünk, hogy májusfát ültetünk az egészségügyi dolgozóknak. A köszönet és a hála kifejezése mellett az is a célunk volt, hogy emléket állítsunk a koronavírus tetőzése körüli napokban erőfeszítéseikért, küzdelmükért a járvány megfékezéséért és a betegek gyógyulásáért.

A szalagokon a közösségi média felületeiről érkezett üzenetek olvashatóak, bízunk abban, hogy ez a kis gesztus erőt ad majd azoknak, akik a frontvonalban harcolnak értünk”

– üzente nekünk közösségi oldalán a Mi Hazánk politikusa

MÁJUSFA AZ EGÉSZSÉGÜGYI DOLGOZÓKÉRT!

MÁJUSFA AZ EGÉSZSÉGÜGYI DOLGOZÓKÉRT!Minden elültetett fa az életet szimbolizálja, a májusfa-állításának pedig régre nyúló hagyományai vannak. Ezt a kettőt ötvöztük kislányommal, Hangával akkor, amikor úgy döntöttünk, hogy májusfát ültetünk az egészségyügyi dolgozóknak. A köszönet és a hála kifejezése mellett az is a célunk volt, hogy emléket álltsunk a koronavírus tetőzése körüli napokban erőfeszítéseikért, küzdelmükért a járvány megfékezéséért és a betegek gyógyulásáért. A szalagokon a közösségi média felületeiről érkezett üzenetek olvashatóak, bízunk abban, hogy ez a kis gesztus erőt ad majd azoknak, akik a frontvonalban harcolnak értünk.

Közzétette: Dr. Fülöp Erik – 2020. május 1., péntek

 

További híreink

Kutyákkal a védtelen emberekért (videó)

Kemény János

Most már a kegyelemnek lenne helye – interjú Budaházy Györggyel

Kemény János

Ukrán nemzetiségi képviselő: fegyvereket is kellene küldeni

Faragó Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben