4.4 C
Budapest
2022. január 29., szombat
Magyar Jelen
Belföld Hírek Kiemelt

Március 23-tól leáll a Suzuki gyár is

A koronavírus járvány terjedésének növekvő kockázata miatt munkatársaink egészségének és biztonságának védelme érdekében a Magyar Suzuki Zrt. vezetése 2020. március 23-tól április 3-ig az esztergomi gyártás leállítása mellett döntött – jelentette be az autógyártó.

Valamennyi munkatársunknak köszönjük a kialakult helyzet rugalmas és együttműködő kezelését. A Magyar Suzuki Zrt. folyamatosan elemzi, és értékeli a helyzetet, illetve minden további változásról haladéktalanul tájékoztatja az érintetteket. Bízunk benne, és mindent megteszünk annak érdekében, hogy vállalatunk a lehető leghamarabb visszaállhasson a korábban megszokott működésre.

– zárul a közlemény.

Forrás: Index

További híreink

Zacher: “a két oltás már semmit nem ér”, ő felvette a negyediket is

Irányi Dániel

Bejrúti robbanás – Tüntetők csaptak össze a biztonsági erőkkel Bejrútban

Kiss Albert

Ez kapufa: nem fogadta el a baloldali kitüntetést a Fradi játékosa

Kemény János

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen