35.2 C
Budapest
2022. augusztus 17., szerda
Magyar Jelen
KiemeltKülföld

Megállították, mert “nem megfelelően” viselte a maszkot, majd földre teperték és megbilincselték a váradi nőt

„Szégyellje magát a román rendőrség! Ez Iohannis Romániája!” – ezt kiabálta egy járókelő Nagyváradon, aki felvételt is készített arról, amint a nyílt utcán a földre tepernek, majd megbilincselnek egy 32 éves nőt, mivel nem viselte megfelelően a védőmaszkot – írja a Főtér.

A rendőrök ezzel szemben azt állítják, nem a helytelenül viselt maszk miatt bilincselték meg a nőt, hanem mert többszöri felszólításra sem volt hajlandó igazolni magát, majd a rendőröket szidalmazva megpróbált elszaladni.

Alina Fărcuţa rendőrségi szóvivő szerint szó sem volt túlkapásról: a járőrözők előbb figyelmeztették a nőt a helytelen maszkviselés miatt, s csak akkor kapták elő a bilincset, miután agresszívvé vált és nem volt hajlandó felmutatni a személyi igazolványát. Ezután be is kísérték a rendőrségre.

A csütörtök délutáni incidens főszereplőjének 1000 (kb. 72 ezer forint) lejbe került a helytelen maszkhasználat, a rendőrök szidalmazása miatt pedig még külön 250 lejt is ki kell fizetnie.

További híreink

“Pénzügyileg ki kell éheztetni Lengyelországot és Magyarországot”

Irányi Dániel

Szuperák Brigitta: Vonják vissza a magyar himnuszt éneklő kárpátaljai képviselők ellen indított eljárást

Varga Lilla

Magyarországgal riogat a svéd miniszterelnök

Irányi Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben