10.6 C
Budapest
2022. szeptember 28., szerda
Magyar Jelen
KiemeltKülföld

Megerőszakoltak egy amerikai turistát Párizsban

A 27 éves amerikai nőt a francia főváros turista övezetében, egy nyilvános wc-ben zaklatta szexuálisan egy „fiatal” – derül ki a New York Post beszámolójából.

Az amerikai nő és párja hajnali egy óra környékén hagyták el a Notre-Dame-székesegyházat, mikor a nő arra kérte párját, várja meg, míg dolgát végzi a közeli nyilvános wc-ben.

A férfi elmondása szerint először semmi gyanúsat nem vett észre, rengeteg ember volt a környékükön, igazi élettel teli látképet nyújtott a város. Ám, mivel párja túl sokáig elmaradt, úgy döntött, megnézi, jól van-e? Ekkor hallotta meg a wc-ből kiszűrődő kiáltásokat.

A férfi erélyes fellépése megzavarta a támadót, így zokogó barátnője ki tudott menekülni, az egybegyűltek pedig feltartóztatták az erőszaktevőt a rendőrök megérkezéséig.

Noha az elkövetőt a helyszínen elfogták, a hatóságoknak gondjuk volt arról, hogy még véletlenül se készüljön róla kép, ahogyan származását sem hozták nyilvánosságra. Mindössze a 23 éves gyanúsított vallomását hozták nyilvánosságra, melyben a férfi azt állította: „a nő is akarta”.

Más források egyébként egységesen „észak-afrikai elkövetőről” beszélnek.

Párizs nem az, amit a filmekben látsz

Egyre többen a saját bőrükön tapasztalják meg a szomorú igazságot, mely szerint Párizs már régen nem az „álmok városa”, az ideális turistaparadicsom, mint ami pár évtizeddel ez előtt volt. A redditen például számos helyi, illetve turista osztja meg tapasztalatait a belinkelt hír alatt.

Egységesen „garázdálkodó bandákról”, turistákra vadászó tolvajokról, csalókról, és szeméthegyekről beszélnek. A nők elleni szexuális zaklatások legalább olyan gyakoriak, mint a metróban elkövetett atrocitások.

Jelen sorok írója magyar turistáktól is hallott olyan történeteket, hogy „nem épp francia őslakosok” ha körbeállnak az utcán, akkor választhatsz, hogy megveszed a bóvli karkötőjüket több száz euróért, és sértetlenül távozhatsz, vagy ellenkezel…

Lehet máshova is utazni

Ahogy Nyugat-Európa egyre inkább elmerül a „sokszínűség erejében”, annál inkább nyújtanak vonzó turisztikai célpontot a homogén ázsiai országok, illetve Kelet-Európa. Bár utóbbi esetében se legyenek illúzióink, hiszen a „rejtett erőforrásokkal” is akad probléma bőven.

További híreink

A védettségi igazolvány titkai (videó)

Varga Lilla

Egyre több cég lázad a Facebook ellen

Dunai Tibor

Donald Trump elnök bejelentette, hogy az amerikai kormányzat kilép a Nyitott Égbolt szerződésből

Dunai Tibor

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben