3.9 C
Budapest
2022. december 5., hétfő
Magyar Jelen
BelföldHírekKiemeltVideó

Megkérdeztük a végrehajtókat, hogy korruptak-e (VIDEÓ)

Közeleg a 2022-es esztendő vége. A legtöbb cégnél, munkahelynél ez az év végi összejövetelek, konferenciák, csapatépítések ideje. Nincs ez másként a végrehajtók esetében sem, akik idén eredetileg egy többnapos rendezvényen tervezték szerét ejteni ennek a disputának a festő szépségű Tihanyban – informálta lapunkat a Völner – Schadl botrány kirobbantója. 

Dr. Fiszter Zsuzsanna, a Mi Hazánk végrehajtási és hitelügyi szakpolitikusa nyilvánosan hívta fel a figyelmet a találkozóra azt javasolva a végrehajtómaffia tagjainak, hogy a balatoni kiruccanás helyett inkább saját székházukban tartsák meg az eszmecserét.

Mit rendeltek a végrehajtók? Ad-e borravalót egy végrehajtó és különben is: miért lesz valakiből végrehajtó? Zavarja-e a végrehajtók munkáját, hogy Schadl György börtönben van? Milyen szakmai újítások várhatók, ki lesz a kar új elnöke? Van előre lépési lehetőség a pályán? Szabad-e késni egy végrehajtónak? Tényleg csak egy boríték kell, hogy valaki végrehajtó lehessen? Vannak még korrupt végrehajtók? 

Megkérdeztük, kipróbáltuk, felvettük:

Twitter– és Telegram-csatornáinkra feliratkozva egyetlen hírről sem maradsz le!

 

További híreink

A szégyen napja – 18 éves a balliberális hazaárulás

Faragó Dániel

A hangos kisebbség akarata érvényesült – német lapok szerint csak két játékos szeretett volna politizálni Katarban

Faragó Dániel

Végstádium – tizenötszörösére ugrott a fodrászüzlet rezsije egyetlen hónap alatt

Faragó Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben