17.2 C
Budapest
2022. július 6., szerda
Magyar Jelen
Belföld Gazdaság Hírek

Mészáros Lőrinc megint nyert egy milliárdos közbeszerzést

Megnyerte a téti tanuszoda kivitelezésére kiírt, csaknem nettó egymilliárd forintos közbeszerzési pályázatot az Opus Global Nyrt. részben közvetlen tulajdonában álló Euro Generál Építő és Szolgáltató Zrt. – közölte az Opus Global a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján.

A közlemény szerint a pályázatban az ajánlatkérő a BMSK Beruházási, Műszaki Fejlesztési, Sportüzemeltetési és Közbeszerzési Zrt. volt. A projekt végleges összértékét nettó 958,49 millió forintban határozták meg.

A Mészáros Lőrincék tulajdonában álló Opus Global részvényeivel a BÉT prémium kategóriájában kereskednek, az elmúlt egy évben a részvények legalacsonyabb ára 129,2 forint, a legmagasabb ára 482,8 forint volt.

Forrás: MTI

További híreink

Közel 17 ezer beazonosított fertőzött

Gabay Dorka

Novák Előd szerint a kormányzat bűne a gárdisták bíróság elé állítása

Kemény János

Kim Dzsong Un nem jelent meg a Kim Ir Szen születésnapjának évfordulóján tartott megemlékezésen

Dunai Tibor

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen