13.3 C
Budapest
2022. október 1., szombat
Magyar Jelen
BelföldHírekKiemeltVideó

Mi Hazánk – a Fidesz és a baloldal váltógazdasága tette tönkre a magyar nemzetgazdaságot (videó)

Rendkívüli üléssel folytatódott tovább a parlament munkája, ami a mai ülésnapon inkább jobban hasonlított egy megunt politikusok által tartott lakossági fórumra, hiszen az ülésterem a fideszesek távolmaradása miatt kongott az ürességtől. 

Az ülést a Momentum kezdeményezte, de már akkor is tudvalevő volt, hogy a kormánypártiak nem vesznek majd részt rajta, ezért a testület nem lesz határozatképes. Ez végül így is lett.

A furcsa ülésnap témája természetesen a megszorító intézkedések és a gazdasági válság kormányzati kezelése voltak.

A Mi Hazánk képviselői a téma fontossága miatt ugyan jelen voltak az ülésen, de a mozgalom semmilyen más platformon nem kíván együtt gondolkodni a balliberális erőkkel Magyarország jövőjéről. A párt ezzel párhuzamosan az összes megyeszékhelyen tüntetéseket szervezett, Toroczkai László pedig felszólalásában arra világított rá, hogy

a 2010 előtti szereplők nem a megoldás, hanem a probléma részei.

A Mi Hazánk elnöke szerint a mai ülésnap egy bohózat, a Fidesz bojkottjával és a baloldal fontoskodásával együtt. 

Toroczkai hozzátette: a baloldal és a Fidesz közös felelőssége hogy Magyarország ide jutott és a magyar nemzetgazdaság alig néhány évtized alatt teljesen tönkrement.

A Mi Hazánk szeptemberig ad ultimátumot a kormánynak, hogy változtasson a megszorító intézkedésein, a baloldal pedig eldöntheti, hogy hisztizik, vagy dolgozik – fogalmazott a Mi Hazánk elnöke.

További híreink

Drogpolitika Brazíliában: a rendőrség megölt 10 fegyveres drogkereskedőt

Kiss Albert

Gyakoribbá válhatnak a szélsőséges szárazságok Közép-Európában

Irányi Dániel

Dömötör: eredményesen zárta a járvány elleni védekezés első szakaszát Magyarország

Kemény János

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben