14.9 C
Budapest
2022. szeptember 24., szombat
Magyar Jelen
BelföldHírek

Mi Hazánk: A kormány szüntesse meg az oltási igazolványok rendszerét!

A kormány múlt heti döntése, amely az oltási kártyák érvényességi idejét május elsejére módosította, két dologra világít rá.
Egyrészt arra, hogy
a Mi Hazánk és az emberek összefogása, a sorozatos tüntetések eredményt hoztak és a kormány meghátrált.
Másrészt, hogy nem következetes szakmai döntések, hanem ad-hoc jellegű politikai döntések születnek, hiszen nemrég még a harmadik oltás fontosságát hangsúlyozzák, ennek megfelelően a kártya érvényességét kizárólag a harmadik oltáshoz kötötték. Mindezt azért, mert szerintük ez biztosít megfelelő védelmet. Nyilvánvaló, hogy itt nem következetes szakmai munka folyik, hanem a Klaus Schwab által meghirdetett új világrend kialakítása.
A Mi Hazánk felszólítja a kormányt, hogy szüntesse meg az oltási kártyák rendszerét, helyette hagyja, hogy az emberek maguk dönthessék el oltatják-e magukat vagy nem, pont úgy mint az influenza oltás kapcsán!
A kártyák időpontjának tologatása helyett, számolja fel azokat a gazdasági károkat, amelyeket a koronavírus okozott és vessen ki járványszolidaritási különadót a vakcinagyártókra, multikra, bankokra kaszinótulajdonosokra vagyis a koronavírus haszonélvezőire
-szólít fel Pakusza Zoltán, a Mi Hazánk alelnöke.

További híreink

Kósa Lajos: nyolcszázezer nyugdíjas szeretne újra dolgozni

Irányi Dániel

Mecsetté alakítanák a córdobai katedrálist is a muszlimok

Kiss Albert

Orbán Viktor: a harmadik hullám felfutóban van, mindenki oltassa be magát!

Varga Lilla

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben