17.2 C
Budapest
2022. július 6., szerda
Magyar Jelen
Hírek

Mi Hazánk: Cigánybűnözők vertek össze brutálisan egy postást

– A Mi Hazánk Mozgalom a Magyar Önvédelmi Mozgalom információs vonalairól arról értesült, hogy Hevesen egy munkáját végző magyar postást brutálisan összevertek és kiraboltak. A városban a helyiek körében Krakkó néven hírhedtté vált no-go zónában történt az eset, tehát egyértelműen beazonosítható a támadók etnikai háttere – fogalmaz közleményében Lantos János, a Mi Hazánk munkaügyi kabinetjének elnöke. Folytatás alább.

A bűncselekményről a police.hu oldalon közlemény is olvasható, amely arról számol be, hogy a városi rendőrkapitányság munkatársai azonosították és fél óra múlva a helyi Dankó Pista utcában elfogták a 22 éves H. Sándor helyi lakost és előállították a Heves Megyei Rendőr-főkapitányságra, ahol közfeladatot ellátó személy sérelmére elkövetett rablás bűntett, valamint súlyos testi sértés bűntett bűncselekmények gyanúja miatt indult ellene eljárás.

Érkeztek azonban lakossági információk is a Magyar Önvédelmi Mozgalomhoz, melyek már semmi kétséget nem hagynak afelől, hogy cigánybűnözők voltak az elkövetők. Két támadóról van szó, akikhez csatlakozott egy mintegy 20 főnyi társaság, kik verbálisan támogatták a bűncselekményt.

Egyértelműen lincselés jellege volt. Többek között elhangzott az öld meg felszólítás is!

Nem hivatalos információk szerint a postás arccsontja és a bordája is eltört, medence repedést szenvedett, tiszta lila folt és vérömleny az egész teste.

A Mi Hazánk Mozgalom szolidaritását fejezi ki a megtámadott postás mellett és mielőbbi felépülést kíván, és nyomatékosan felszólítja a hatóságokat, hogy példásan büntessék meg a bűnözőket.

Továbbá javasoljuk a Magyar Posta igazgatóságának, hogy ezentúl ne legyen munkaköri elvárás, hogy etnikai bűnbandák által uralt no-go zónákba kelljen kézbesíteniük, hiszen nem garantált a testi épségük.

További híreink

Orosz Bernadett hamarabb áll bíróság elé, mint aki összeverte

Dunai Tibor

1652 főre nőtt a fertőzöttek száma és elhunyt 8 beteg

Dunai Tibor

Több milliárd ember tartózkodási helyét árulja el a Google a járvány alatt

Irányi Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen