5.4 C
Budapest
2022. december 5., hétfő
Magyar Jelen
BelföldHírekKiemelt

Mi Hazánk Ifjai: konzultációs ívekkel nem tudjuk befűteni a kályhát

Gulyás Gergely a csütörtöki Kormányinfón számos olyan válságintézkedést, megszorítást jelentett be, amelyekről már korábban is hallani lehetett. A legtöbb fideszes politikus közösségi oldalán még mindig az az üzenet jön szembe, hogy a kormány “megvédi a rezsicsökkentést”.

Au intézkedések ezzel ellentétesen 18 fokra hűtött tantermekről és irodákról szólnak, az önkormányzati szolgáltatások felmondásáról nem is beszélve.

A parlamentben Orbán Viktor tudatta, hogy a kialakult válsághelyzet oka a szankciós politika, a kormány ezért erről nemzeti konzultációt indít.

Milliárdokból indít konzultációt a Fidesz azokról a szankciókról, amiket ők maguk is megszavaztak, miközben a tantermek fűtésére nem jut pénz, ráadásul a normál tanrendet és a tanmenetet is felborítják. 

Az őszi szünet elvételével a szülők helyzetét is megnehezítik, hiszen itt sok esetben már jó előre kivett szabadságokról van szó. 

A nemzeti konzultációs ívekkel nem tudjuk befűteni a kályhát, tessék rendes fűtőanyagra fordítani a pénzt, nem eljátszani, hogy ez a kormány bárkinek a véleményére is kíváncsi a magáén kívül

– fogalmazott sajtótájékoztatóján Binder Csaba a Mi Hazánk Ifjainak elnöke.

 

További híreink

A szégyen napja – 18 éves a balliberális hazaárulás

Faragó Dániel

A hangos kisebbség akarata érvényesült – német lapok szerint csak két játékos szeretett volna politizálni Katarban

Faragó Dániel

Végstádium – tizenötszörösére ugrott a fodrászüzlet rezsije egyetlen hónap alatt

Faragó Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben