17.5 C
Budapest
2022. október 6., csütörtök
Magyar Jelen
Hírek

Mi Hazánk: igazságot, béremelést a Volánbusz dolgozóinak!

– A Mi Hazánk Mozgalom kiáll minden magyar munkavállaló mellett, és lehetőségeihez mérten igyekszik is nekik segíteni, ezúttal a Volánbusz dolgozóiról kell beszélnünk és támogatásunkról biztosítani őket, mert rendkívül fontos munkát végeznek, ha ők nem dolgoznak, akkor összeomlik a tömegközlekedés – kezdte sajtótájékoztatóját Lantos János, a Mi Hazánk munkaügyi kabinetjének elnöke.

Szerinte a hatalmas gond az, hogy nincsenek megbecsülve semmilyen tekintetben, ezért nem csoda, hogy a vasutasok után azt halljuk, hogy ők is elégedetlenek helyzetükkel. Vonulásos tüntetést szerveznek a Volánbusznál október 10-én, 10 órai kezdettel a Volánbusz Zrt. és a MÁV Zrt. székháza előtt. A demonstráció mögött a második legnagyobb érdekképviselet, a Szolidaritás Autóbusz-közlekedési Szakszervezet áll. Ők idén plusz 10, jövőre plusz 15 százalékos béremelést akar kiharcolni.

– A Mi Hazánk szolidaritásáról biztosítja őket, támogatjuk követeléseiket! És még mielőtt valaki félreértené, nem rátelepedésről van szó, a tüntetésüket tiszteletben tartjuk, akkor és úgy segítünk nekik, ahogyan ők ezt igénylik. Mert ugyanis a balliberális globalista ellenzéki pártokkal ellentétben, kik felforgatásban érdekeltek, politikai haszonszerzés hajtja őket, valójában lényükből fakadóan alkalmatlanok a dolgozói érdekképviseletre, nálunk ez egy mélyről jövő, egyrészt eszmei, másrészt teljesen természetes dolog is, hiszen a mi tagjaink a munkavállalói társadalom részei, így vannak köztük Volánbusz dolgozók is, tehát pontosan tudjuk, hogy mi a helyzet, és pontosan tudjuk, hogy mit kell változtatunk – hívta fel a figyelmet.

– A szakszervezettel egyetemben tehát mi is béremelést követelünk a Volánbusz dolgozóinak, és korábban elmondtuk már azt is, hogyan van erre mód, meg kell adóztatni a digitális óriáscégeket és az oligarchákat! Ezt követeli az igazságosság elve, igazságot akarunk a magyar dolgozóknak, igazságot a Volánbusz dolgozóinak

– zárta gondolatait.

További híreink

Mi az a “gypsy feeling”?

Kemény János

Arcfelismerő rendszert telepítenek kilenc skóciai iskolába

Irányi Dániel

Mi Hazánk: Súlyosabb büntetést a kizsákmányoló bankok jogsértései esetén!

Faragó Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben